neeo9v2 Posted Március 1, 2010 Share Posted Március 1, 2010 Szerintem ez a mozgókép mindent elárul: name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Beteg nagyon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Március 1, 2010 Share Posted Március 1, 2010 Nem 100-as a csaj, egy iet ha én is látok lesokkoltam volna hogy ha azén boxomat törné szét a barátnőm én lazán kivertem volna az összes fogát plusz otthagytam volna a francba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Hát ez tuti nem százas! Nagyon beteg! Ha mindez velem történt volna meg, biztos agyonvertem volna ezt a gyönyörűséges idegbeteg állatot! Am melyik ez a játék? Nem ismertem fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Hát..... mintha egy kicsit nem lennének rendben az idegei az biztos, hogy ezt kezelni kell. Először a barátjának, aztán a fogorvosnak, majd a diliházban. Amúgy jó kis video. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
styler Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Azt hittem azt a konyhakést a végén belevágja a csávóba :DDDDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pampa Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Azt a mindenségit. Ha ez velem történt volna, a csaj szerintem kapásból a fogászaton kötött volna ki. xD Am melyik ez a játék? Nem ismertem fel. Szerintem a Call of Duty Modern Warfare 2. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Ez nagyon durva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Kösz hogy megosztottad! Nagyon jóóóó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Szánalmas propagandafilm csak Amúgy az életben, ha ilyen történne én mérlegelnék és csak utána cselekednék. Az biztos, hogy inkább egy X360, mint egy ilyen állat nő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 A csaj biztos hogy nem százas, kiváncsi lettem volna hogy valódi szituációban a barátja hogy reagálta volna le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara666 Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 call of duty world at war 1 vagy 2 nem vagyom pontosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzajcev Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 Röhejes, köszi hogy megosztottad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 Szentég, mint egy boszorkány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Április 12, 2010 Share Posted Április 12, 2010 Szerintem kicsit eljátszott videó (mert ugye mindenkinek van egy működő kamerája az asztalon)... De vicces Viszont én nem hiszem hogy játszanék valaha is barátnőmmel... max valmi csapatjátékot. LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGMontana Posted Április 16, 2010 Share Posted Április 16, 2010 Ha nekem lenne egy XBOX 360-om, és a csaj összetörné, az ablakon repülne kifele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Április 18, 2010 Share Posted Április 18, 2010 Ha nekem a zsír új 360-ommal ezt csinálná akárki, biztosan félholtra verném... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Április 19, 2010 Share Posted Április 19, 2010 hehe. ez tetszik. De mondjuk jah, jó kérdés h mit keresett egy működő kamera az asztalon. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Április 19, 2010 Share Posted Április 19, 2010 csávóka meg se tudott szólalni a végén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 Aki a nőt büntetné, annak azt kívánom, hogy alapítson családot egy Xbox 360 konzolgéppel. Nem mondom, hogy szó nélkül kell hagyni, de amit írtatok az túlmegy a kockaság határán is. Szóljatok, ha egyedül vagyok a véleményemmel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 Egyáltalán nem, Piero. Az ilyen "agyonverném", meg a "kiütöm a fogát" hozzászólások körülbelül annyira értelmesek, mint a lány a videón Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 21, 2010 Share Posted Április 21, 2010 Nem találtam viccesnek az egészet, szerintem szánalmas h ennyire el tud szállni valaki, a srác meg csak nevetgél hülyén rajta, aztán megkapja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 Aki a nőt büntetné, annak azt kívánom, hogy alapítson családot egy Xbox 360 konzolgéppel. Nem mondom, hogy szó nélkül kell hagyni, de amit írtatok az túlmegy a kockaság határán is. Szóljatok, ha egyedül vagyok a véleményemmel. egyet értek (videótól függetlenül) aki egy játék miatt megüt 1 csajt(meg aki alapból meg üt 1 lányt) az nem férfi az ne tárgyaljon inkább lányokkal, és maradjon az xbox, pc, ps2 vagy akármilye mellett (az nem fog vissza szólni azt nem kell felpofoznia, nem lesz ideges és nem mond nemet ) a videó meg hát a csaj sem 100as az tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szántai77 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 hehe. ez tetszik. De mondjuk jah, jó kérdés h mit keresett egy működő kamera az asztalon. xD talán a pasi már ismeri a barátnőjét és kiakarta próbálni hogy az egyébként i ideg beteg barátnője hogyan reagál erre a játékra:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubertus12 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 sztem cod 4-eznek a shipment pályán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDave Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Nem értek hozzá, de a srác kontrollerén kívül semmi más nincs bedugva a cuccba. Meg minimum a tvnek is meg kellett volna mozdulnia a kábelek miatt. Szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harvester666 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 lol nemsemmi először a csajt idézem " Fu*k you no sex for a month" azaz 1 hónapig nincs sex aztán meg összetöri a csóka xbox át is hogy végleg ne legyen mivel szórakoznia XD de hamár a csaj úgyis felvan pörögve 1 bilincs a csajra meg a lőtéri fülvédő a srácra és lessz sex Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard1 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Többet kéne füveznie 8D Ez a csaj kajak idegbeteg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirokman Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 hát ez megvan játszva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts