hankock Posted Február 26, 2010 Share Posted Február 26, 2010 (edited) Eddig rejtély volt, hogyan tud a jelképes ruhadarab a helyén maradni az extázis, a kilométereken át tartó fenékriszálás közben. Az egyik lehetséges megoldás igazán megdöbbentő! Persze nem állítjuk, hogy ez a módszer általánosan elterjedt, hogy a legtöbben ezt használnák. Vannak ugyanis hagyományos megoldások is, a jó öreg ragasztószalag például. De mi abban a kunszt? http://harmonet.hu/data/cikkek/53000/53647/03.jpg http://harmonet.hu/data/cikkek/53000/53647/04.jpg Az itt látható megoldás ráadásul abban is segíthet, hogy a táncosnő ne lankadjon, az extázis végig kitartson – a tánc, az ugrabugrálás, a riszálás hatására a bugyiból felágaskodó ujj úgy viselkedhet, mint egy vibrátor. aqui.la Módosította Február 27, 2010 hankock 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Február 26, 2010 Share Posted Február 26, 2010 Ez nem semmi hír, köszi, hogy megosztottad! Hatalmas! Értem már miért rázzák magukat, mint akit az áram ráz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Február 27, 2010 Share Posted Február 27, 2010 Tyuhh kemény hír. Hát ezaz. Azért rázzák ezek magukat, hogy legyen valami plusz élvezet, még a zene mellett. Am sztem ha ilyet használnának, eléggé feltűnne hátulról nézve a dolog. Mondjuk akkor nem, ha a nőnek nagy feneke van. Kösz a hírt, nagyon érdekes volt. És reméljük nem kapsz warnt az egyik kép miatt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 13, 2010 Share Posted Május 13, 2010 Hát legalább nem szorítja a derekát a bugyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
overstorm Posted Május 15, 2010 Share Posted Május 15, 2010 hát igen:D jó módszer a talpon maradáshoz ... gondolom " élvezi" a munkáját xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somewho Posted Május 16, 2010 Share Posted Május 16, 2010 Csak nehogy "elélvezzen" menet közben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Június 18, 2010 Share Posted Június 18, 2010 Az igen :D erre nem is gondoltam volna, és szerintem más épeszű ember se, _D__D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 2, 2010 Share Posted Július 2, 2010 Csak nehogy "elélvezzen" menet közben Szerintem az ilyen többször is megesik egy-egy kilométer alatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Szerintem piszokul izgathatja a viselőjét egy "ilyen" ruhadarab . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Irány Brazilia . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szajber2 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 bazz mekkora jó már.... bazz mekkora jó már.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Január 29, 2011 Share Posted Január 29, 2011 Huhú Megyek Brazíliába Szambabugyinak Hátha felpróbál néhány dögös latin táncosnő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts