Turul10 Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 Helló! az lenne a problémám hogy nemrég vettem 25 db maxell dvd-t és amikor írni akarok nem észleli a lemezt. Már próbáltam több Néróval is de eddig mind azt írta hogy helyezzek be egy üres lemezt. Tudnátok segíteni? az Író típusa:LG crd-8521B legfrissebb driver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiszpapa Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 Probáld ki másik dvd iróval a lemezt mert lehet az a szar! Az is lehet nem támogatja az irod a maxelt vagy még előfordulhat hogy gyári hibás, az LG-k ahogy én halottam elég gyakran azok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul10 Posted Február 26, 2010 Author Share Posted Február 26, 2010 rendben, kösz a gyors választ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Frissítsd az íród Firmwaret (A firmware egy olyan szoftverfajta, amely a hardvereszközbe van beépítve, és a hardver működtetéséhez szükséges legalapvetőbb feladatokat látja el (esetleg figyeli az eszköz állapotát, arról információkat nyújt a külvilágnak) ha még nem tetted. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul10 Posted Július 13, 2010 Author Share Posted Július 13, 2010 kössz a tippet megtettem de még mindig nem jó a dvd-tkipróbáltam annak semmi baja a haveromnak is LG írója van de az övé tud rá írni egyéb javaslat? helyesbítek az író tipusa: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160b és csak a maxelt nem olvassa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 9, 2010 Share Posted Augusztus 9, 2010 Én nagyon ellene vagyok az LG DVD íróknak. Nálam olyat csinál hogyha kiírom a DVD-t akkor azt másik gép már nem olvassa be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts