meristin Posted Szeptember 13, 2005 Share Posted Szeptember 13, 2005 Frekvenciasáv GSM 900/1800/1900 WAP Van Telefonkönyv mérete db 500 Memória mérete 38 Mb Készenléti idő 400 Beszélgetési idő 9 Súly 99 Méret 100*46*20,5 Vibra hivásjelzés Van Kihangosítás Van Játék Van Számológép Van Grafikus kijelző Van Kijelző mérete pixel 176*220 Színes kijelző Van Színárnyalatok száma 256k Óra Van Ébresztés Van Hanghívás Van Hangjegyzet Van Magyar nyelvű menü Van Fax és adatátvitel Van Konferenciahívás Van Infraport Van Csengőhang letöltés Van Operátorlogó letöltés Van Akku Li-Ion Dallamszerk. N/A Polifonikus csengőhang Van Beszédkódolás N/A Hivószám kijelzés Van GPRS Van EDGE támogatás Nincs Blackberry támogatás Nincs EMS Van MMS Van Bluetooth Van MP3 támogatás Van Rádió Van Beépített kamera Van Kamera felbontása 2 Mpixel Video támogatás Van GPS Nincs Java Van Pannon akciós 79.900 Kártyafüggetlen (Amigo GSM) 89.900 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Szeptember 14, 2005 Share Posted Szeptember 14, 2005 az exvőlegényemnek van most ilyen. nagyon jó okos kis szerkezet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juniorg Posted Szeptember 30, 2005 Share Posted Szeptember 30, 2005 Nekem is ilyen van de mily szoftverrel lehet letölteni róla az sms-eket????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Október 2, 2005 Author Share Posted Október 2, 2005 Mobiledit valamelyik verziójával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 3, 2005 Share Posted Október 3, 2005 Nekem is ilyen van de mily szoftverrel lehet letölteni róla az sms-eket????? 23099[/snapback] kaptál hozzá cd-n progikat, elvileg. neki ment vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotijani Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 Nagyon jó teló, akig mondanak róla rosszat a tesztekben. Én is ilyet tervezek venni, de még kicsit gyüjteni kell, mert az ára húzós. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomgeszi Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 Nekem is ilyen telóm van, és nagyon szeretem!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan6 Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 nekem is ilyen van,de már vagy 1 hónapja szervízben van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherry Posted Május 17, 2006 Share Posted Május 17, 2006 nekem is ilyen van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Május 22, 2006 Share Posted Május 22, 2006 ha, érdekes, a w600i -nek 256 Mb -ja van, most én ilyent készülök venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smithy Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Akkor megéri ilyet venni? A t-mobilnál most 69000 HUF! Az érdekelne, hogy mennyi sms fér bele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomgeszi Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 úgy 200 sms kb. de ha felmész a pappfer.hu-ra,akkor ott találhatsz ilyen szoftver buheráló izékat h. több sms férjen bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smithy Posted Június 6, 2006 Share Posted Június 6, 2006 Köszi a címet, jó kis oldal ez a papper! Mindent megtudtam ami érdekelt, már csak azt kell kitalálnom honnan szerzem rá a pénzmagot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 nekem w810i-m van alig különbözik a w800i-től csak pár dologban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lackax Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Én is most vettem egy w810-et nagyon király teló, meg vagyok vele elégedve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danoboy Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 lackax adnak hozzá valamit(pl. USB,adatkábel amivel rá lehetrakni a zenéket a gépről amikor megveszed.Vagy külön kell hozzá venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 adnak hozzááá... ha nem a piacon veszed... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Valakinek nem kell w800i? gyárilag független, áprilisig garis, és adok hozzá egy 3900-es lebeszélhetőséggel rendelkező zsír új pannon karit meg egy dvd-nyi progit... azért akarom eladni, mert samsung d900-ra fáj a fogam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 December óta boldog W810i tulajnak mondhatom magam... Nagyon jó kis teló, egy baj van vele, hogy "csak" 512 MB-os kártyát adtak hozzá gyárilag... Egyébként tökéletes, igaz, kissé húzós ára volt (akcióban 79990 Ft), igaz, gyárilag független... Nemrég néztem a Fukar üzletben (gyk. Saturn), 90k Ft... Amúgy akit érdekelnek SonyEricsson-os cuccok, az nézzen el a lasyk.net oldalra... Megéri! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Nekem már több, mint egy éve van W800i-m, nem volt még szervízben, jól működik. A joy gombja kezd egy picit "akaratoskodni", tehát nem csinálja azt amit én akarok.. de valamelyik nap kitisztítjuk a férjemmel. Nagyon jó kis telefon, számomra ennél okosabb nem is kell. Ja és az 512-es memóriára is rengeteg zene, meg videó stb. fér. 1 gigásat ki sem használnék... van aki ki tudja? Egész biztos van. yoshii-nak köszönöm az oldalt! El fogok látogatni oda. :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 December óta boldog W810i tulajnak mondhatom magam... Nagyon jó kis teló, egy baj van vele, hogy "csak" 512 MB-os kártyát adtak hozzá gyárilag... Egyébként tökéletes, igaz, kissé húzós ára volt (akcióban 79990 Ft), igaz, gyárilag független... Nemrég néztem a Fukar üzletben (gyk. Saturn), 90k Ft... Amúgy akit érdekelnek SonyEricsson-os cuccok, az nézzen el a lasyk.net oldalra... Megéri! én 10k-ért vettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Májjjjjjjjeeer Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 nekm is ihjen van házilag átszerkesztett modell pl: -Korlátlan sms tárolás -Fügettlen -MP3 lejátszó hangosabb -Kék szinű aksi jelző -Csipanás hejett rezenki h az akis lemerűlőben van -W810i menürendszer flash -A Rádió hedset nélkű is elindű csak akkor jó ha nagy a jel pl magasbb hejen vagy tanterembe én a suliba a 2. emelten a padra lerakom és szép tisztán szól -ha lezárom a billeket rezzenik 1-et -ha van egy nemfogadott hívásom a vaku addig villog 20MP-ként míg meg nem nézem -Kamerahang egyáltalán nincs se fokusz hang ha hallgatom a zenét és úgy fényképezek nem is hallgat el semmy észre se veszed ha fényképezel vele -A vaku 3 szinűen villog kék,fehér(alap),piros attól függ hányszor kapcsolom be 1re fehér 2 kék 3 piros jó kis teló egyszer se volt szervízbe aztán 1,5 éves a jojstickkal sincs semmy gond tiszta patent Sztem megéri az árát csak az a baj h 20kilóval többe kerűl mint a K750 vagy a D750i és mind a 2 ből lehet ijen telót csinálni csak egy szoftver cserek kell hozzá + egy előlap ha hitelesek akarunk lenni ez az én véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyúrós Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 és hogy szerkesztetted át, milyen progival? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schofield Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 XS+ csak egy main csere és mar walkman is..... Májjjjjjjjeeer -W810i menürendszer flash Na ezt be buktad mivel a 800 és a 750 sem kezeli a flash-t menüként sehogy sem ! Háttérnek esetleg az R1L002 Main-al de maüünek sehogy sem szóval az maximum egy sz.r gif/png menü... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feka13 Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 hát szerintem jobb mint a w810i mert az nagyon halk meg minden....de ezt elfogadnám ingyen:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 én holnap cserélek egy ilyet el a D900i-re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 nekem csak 1 k750i-m van (w800 szoftal ) jó teló csak már én nem tudok vele mit kezdeni már symbyanosat veszek de egyébként nagyon jó telóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GgG91 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 szerintem is jó teló(persze nekem is ilyen van) és agyba főbe lehet tuningolni:D Ha kell kép vagy segítség akk kérdezzetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feka13 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 GgG91:mennyi egy ilyen telefon? mert az én 5200-ámall fürödtem a medencében és szépen minden beázott rajta mert csak amikor kiszálltam akkor vettem észre h a zsebembe van:( de valamiért a meokártya + a sim k. azok jók de a teló mega többi minden szar rajta... minnél hamarabb irj visza kösz cs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Minek kérdezgeted? Nézz utánna.. google a spanod Használtan talán kapsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts