ZTamás Posted Február 23, 2010 Share Posted Február 23, 2010 Csak válasz egyet és indokold meg miért? Elvégre ez a Gumiszoba:D Indoklás nélkül is szavazz! Kíváncsi vagyok melyikre szavaztok többen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
23beckham23 Posted Február 23, 2010 Share Posted Február 23, 2010 Hát mert ez van és kész meg azért mert sajt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo0407 Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 Meg azért mert gomba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doom12 Posted Április 30, 2010 Share Posted Április 30, 2010 sztem az alsó szebb:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
overstorm Posted Május 3, 2010 Share Posted Május 3, 2010 egyértelmű... azért mert az emberi agy úgy van beállítva hogy az interkuntínnyú űrkvadránsaiban is a lemeztektonikát keresi... közben nem veszi észre hogy persze.. de nem is mert ha igen akkor valószínű hogy talán a banánból lett a folt hátulja de viszont ha a kutya szőre is kék akkor a tej se lehet cola ízű... vagy tévedek??? erre is választ pls .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Május 8, 2010 Share Posted Május 8, 2010 Én az alsóra, mert logikus, hogy annak kell nagyobbnak lenni, hogy elbírja a felsőt. Döntésemet Lily Allen:Not Fair című száma befolyásolta (pont az ment) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Május 31, 2010 Share Posted Május 31, 2010 Egyértelmű, hogy az alsóra, azért, mert a szél a szobámban függőlegesen észak-dél irányból fújt felfelefelé, és ez befolyásolta a döntésemet. Egyébként a felsőre szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szovi Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 A - (alsó)-ra szavaztam mert arra eddig kevés voks ment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 hát elég nehéz volt dönteni, mert hát ugye ott van az alsó de mégis csak alul van és a felsőhöz közelebb volt az egerem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan001 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 hát én azért szavaztam a felsöre mert nem az alsora szavaztam bár lehet az alsot nyomtam vagy mindkettöt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts