PauL_MarloW Posted Február 18, 2010 Share Posted Február 18, 2010 Sziasztok anno régen még középsuliban szerettem ezzel a programmal kevergetni , házibuliban is ha kevertek a gépen szivesen beültem és dj-skedtem 1 kicsit amit a közönség élvezett... Aztán most pár dnb szám meghallgatása után rámjött megint a keverhetnék Csak 1 bajom van...az istennek se tudom beállítani azt h az 1. ik keverő a hangszórón a másik keverő pult meg a fülesben menjen... 5.1 es alaplapi kártyám van... Realteket feltettem rá h manipuláljam a kimeneteket... de nem tom megcsinálni...vki tudna segíteni? Előre is kösz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Február 18, 2010 Share Posted Február 18, 2010 Config-nál a sound setup-ban lehet olyat megcsinálni, (output résznél) hogy a master a front kimenet (zöld) a fejhallgató meg a hátsó hangszóró kimenet (fekete). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts