Jaire Posted Február 17, 2010 Share Posted Február 17, 2010 Megvannak az idei Világ Év Autója jelöltjei A márciusi New Yorki Autószalonon nevezik meg a 2010-es Világ Év Autóját, amely a hatodik generációs Volkswagen Golftól veszi át a stafétabotot. A díjat 23 ország 59 autós újságírója szavazza meg, a Világ Sportautójával és az Év Zöld autójával együtt. 2010-es Világ Év Autója jelöltjei: - Audi Q5 -BMW X1 - Chevrolet Cruze - Kia Soul - Mazda3 - Mercedes-Benz E-osztály - Opel/Vauxhall Insignia/Buick Regal - Porsche Panamera - Toyota Prius - Volkswagen Polo 2010-es Világ Sportautója jelöltjei: - Aston Martin V12 Vantage - Audi R8 V10 - Audi TT RS - BMW Z4 - Ferrari California - Jaguar XFR - Lotus Evora - Mercedes-Benz E 63 AMG - Nissan 370Z - Porsche 911 GT3 - Porsche Boxster/Cayman 2010-es Világ Zöld Autója jelöltjei: - Ford Fusion Hybrid - Mercedes-Benz S400 Hybrid - Honda Insight - Toyota Prius - Volkswagen Bluemotion forrás: A5 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Február 18, 2010 Share Posted Február 18, 2010 Ha engem kérdeztek 2010-es Világ Év Autója: BMW X1 2010-es Világ Sportautója: Audi R8 V10 2010-es Világ Zöld Autója: Toyota Prius Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 18, 2010 Share Posted Február 18, 2010 Én szavazatom: 2010-es Világ Év Autója: Porsche Panamera, mert újat hozott teljesen! 2010-es Világ Sportautója: Ferrari California, a gyönyörű új design miatt 2010-es Világ Zöld Autója: Honda Insight, mert tőkéletes hibridautó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Február 19, 2010 Share Posted Február 19, 2010 Ha az emlékezetem nem csal, akkor volt erről egy szavazat a totalcar.hu-n. Szóval én ezekre szavaztam: 2010-es Világ Év Autója: Opel Insignia és az átiratai 2010-es Világ Sportautója: Ferrari California 2010-es Világ Zöld Autója: Toyota Prius Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts