Gabi89 Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 The Pacific Azt hiszem az első sorozat után biztosak lehetünk benne ,hogy jó kis mini sorozatot kapunk ismét ------------- Megkapja a címkét. A The Pacific – A hős alakulat Magyarországon március 15-én kerül bemutatásra, kevesebb mint egy nappal az amerikai premier után. Ez nem tévé, ez HBO? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Február 13, 2010 Share Posted Február 13, 2010 Már nagyon várom! A bemutatók alapján simán lesz olyan jó, mint a Band of Brothers. És most örülök csak igazán az HBO HD előfizetésnek.. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzulman Posted Február 14, 2010 Share Posted Február 14, 2010 A The Pacific és az Elit alakulat alkotógárdája tehát azonos, a téma továbbra is a második világháború, ám ezúttal az óceán túloldala, a csendes-óceáni hadszíntér, illetve az amerikai-japán harcok biztosítják a "díszletet"; és három tengerészgyalogos (Robert Leckie - James Badge Dale, Eugene Sledge - Joe Mazzello, John Basilone - Jon Seda) szemszögéből élhetjük át a második világháború borzalmait. Ez utóbbit szó szerint is vehetjük, hiszen Eugene Slegde és Robert Leckie élménybeszámolóján alapul a sorozat. A The Pacific - A hős alakulatban olyan történelmi események elevenednek meg, mint a guadalcanali, a Cape Gloucester-i, a peleliui és az okinawai, illetve az Iwo Dzsima-i harcok. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> A minisorozat írócsapatát erősíti az a Bruce McKenna, aki "Az elit alakulat" egyik vezető írója is volt. A "Band of Brothers" könyv szerzőjének (Stephen Ambrose) fia, Hugh Ambrose pedig tanácsadóként vett részt az alkotófolyamatban, és egyébként ő a sorozathoz kapcsolódó könyv szerzője is. A fent említett gigaköltségvetés egyébként nem túlzás, hiszen az HBO, a Playtone és a DreamWorks mintegy 200 millió dollárt dobott össze a büdzsére, vagyis egy-egy epizód 20 millió dollárba került átlagosan. A The Pacific - A hős alakulat forgatási munkálatai Ausztrália különböző részein zajlott, és maga a gyártási folyamat majdnem két évet vettek igénybe összesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Február 14, 2010 Share Posted Február 14, 2010 És ne feledjük el, hogy a hazai preimierje március 15-én (hétfőn), 20:00-kor az HBO-n van! Egyébként Az elit alakulat az egyik kedvenc sorozatom/könyvem, remélem ez is lesz olyan jó, mint amilyen az volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Február 14, 2010 Share Posted Február 14, 2010 várós nagyon, de sztem ez inkább a sorozatok részlegbe talál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Február 14, 2010 Share Posted Február 14, 2010 a HBO nagyon jó minisorozatokat tud csinálni,ilyen pl. Gyilkos Megszállás, a színészek jók, és a tv-ben láttam a trailerjét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Február 17, 2010 Share Posted Február 17, 2010 egy kérdés: mi köze van Spielbergnek és Hanksnek ehhez a sorozathoz, azontúl, hogy A Saving private Ryan-ban is volt Omaha Beach és feltehetően itt is lesz (ha lesz)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Február 17, 2010 Share Posted Február 17, 2010 Hanks, Spielberg és Gary Goetzman a producerek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Február 17, 2010 Share Posted Február 17, 2010 De Hanks és Spielberg "csak" executive producerek, ami természetesen a sorozat megalkotását előreviszi, de semmilyen formában nem fog visszaköszönni magában az egészben, csak annyiban, hogy nagyobb lesz a büdzsé, amiből forgatni tudnak. Jó persze, ez számít, de lényegében ők ketten két nagy név, amitől majd jobban eladható az egész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imre94 Posted Március 5, 2010 Share Posted Március 5, 2010 Tuti lesz benne partra szállás ,de ezek jóval kisebbek lesznek mint ami 1944-ben volt Normandiában. Amúgy én is nagyon várom remélem valaki gyorsan feldobja majd bár lehet ,hoyg angolul nézem inkább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 9, 2010 Share Posted Március 9, 2010 Igazából 1 nap különbség van a premierek között, szóval, aki nagyon ragaszkodik a magyarhoz, annak sem kell sokat várni. Én is nagyon várom, ennek örömére újra elkezdtem megnézni Az Elit Alakulatot is, csak hogy legyen összehasonlítási alap., bár én nagy reményekkel várom és egy iszonyú jó kis minisorozatra számítok! Már csak 6 nap! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imre94 Posted Március 12, 2010 Share Posted Március 12, 2010 Én a Generation Kill-t néztem meg és uhh ez is nagyon jó soroztat ,de a harc nagyon mellékes az egészben (engem nem zavart). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 Várom már nagyon, remélem lesz olyan jó, mint a Band of Brothers. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Most lett vége a tv-ben, egész jó lett, már várom a következő részt, egész egyszerűen szeretem az ilyen háborús filmeket, sorozatokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 iszonyat jó film! várom a köv.részt! mikor lesz amúgy???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Manfred von Richthofen: Jövő hétfőn, ugyanígy 20:00-kor. Én sajnos nem láttam, mivel nálunk nincs HBO, de amint lehet töltöm is és nézem is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Március 16, 2010 Share Posted Március 16, 2010 Pár órája fenn van már torrenteken, úgyhogy hamarosan itt is megjelenik. Hasonlóan jóra sikeredett, mint az Elit Alakulat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Március 16, 2010 Share Posted Március 16, 2010 Én sajnos nem láttam, mivel nálunk nincs HBO, de amint lehet töltöm is és nézem is! Jaire,nálunk sincs HBO,pedig azt hittem,hogy azért március 15-ére berakják,de hát mégse..nem baj,majd letöltöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 17, 2010 Share Posted Március 17, 2010 Tegnap megnéztem eredeti angol nyelven és hát, ahogy vártam remekre sikeredett, nekem nagyon tetszik a minisorozat. Várom a folytatást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Március 18, 2010 Share Posted Március 18, 2010 Én is csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. A héten újranézem a BoB-ot is, amint lesz időm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Március 18, 2010 Share Posted Március 18, 2010 Na én is néztem hétfőn, úgy látszik én vagyok az első, akinek nem tetszett. Nagyon hiányzott a kiképzéses rész, karakterei egyenlőre nekem eléggé ellenszenvesek, kivéve 2-őt, de ők sajnos nagyon mellékelve vannak. A nagy harcnál pedig semmit sem láttam, mert full sötétbe nyomatták és a kamera másodpercenként váltott szöget. Persze nézem majd jövőhéten is, de egyelőre sztem ez nagyon gyenge kezdés volt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Tetszett az első rész. Az 1 óra gyorsan elröpült, engem végig lekötött a film. Abban egyetértek Shyllard-al, hogy a kiképzéses rész hiányzott, mert így alig lehetett megismerni a karaktereket bár számomra egyik sem unszimpatikus. Az éjszakai harc dolgában viszont nem értek egyet, szerintem az nagyon király volt. A világháborúban harcoltak éjszaka, főképp az ilyen hirtelen rajtaütések során, és az hogy a néző nem lát belőle sokat, az azért van, mert a katonák se láttak sokat. A villódzó géppuska- és aknavetőtüzek és a hangok a sötétben szerintem nagyon hatásosak voltak. A karaktereket pedig később biztosan jobban megismerhetjük. Véleményem szerint jó bevezetés volt ez az epizód. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Március 30, 2010 Share Posted Március 30, 2010 Hát így a 3. rész után azt kell hogy mondjam, nem igazán sikerült hozni az Elit alakulat szintjét. Az 1. rész még úgy elment volna, de ez a 3. igen laposra sikeredett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Március 30, 2010 Share Posted Március 30, 2010 Most már én sem vagyok megelégedve. De hátha összekapja még magát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Március 31, 2010 Share Posted Március 31, 2010 Első rész nekem nagyon nem tetszett, második rész már jobb volt, de végre lett egy szereplő aki megtetszett, az meg persze hogy meghalt. A harmadik részt még nem láttam. Az elit alakulat szintjét tényleg nem éri el, sajnos.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Március 31, 2010 Share Posted Március 31, 2010 Nekem se jött be annyira, mint az első 10, bár lehet azért, mert kevésbé ismertebb a keleti hadszíntér, mint az európai. Egy különálló sorozatként megállja a helyét, ha nem kötnék az Elit Alakulathoz, csak sajnos, az ember amikor nézi, elvárná azokat a mozzanatokat, amit a BoB-ban... várom a következő részt, körülbelül hány részes lesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 31, 2010 Share Posted Március 31, 2010 Szintén 10 részes minisorozat, mint az "elődje". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Április 1, 2010 Share Posted Április 1, 2010 Véleményem szerint pedig pont hogy kellett egy ilyen rész is, mivel mint ahogyan Shyllard fentebb említette, hiányzott a kiképzéses rész a filmből, így némileg ez a nyugisabb 3. rész pótolta azt. Némileg. Az Elit Alakulat sem végig háborúzásból állt. Jó volt ez a 3. rész sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 1, 2010 Author Share Posted Április 1, 2010 Valóban ott sem csak háboru volt de itt 3részből eddig 1ben volt háború igazán. Első részben mindig mentek egyre jobban befelé a szigeten de nagy durrogtatás sosem volt. Szóval sok lesz már az unalmas rész mondom ezt annak ellenére ,hogy a harmadik rész alapvetően nekem is tetszett. Elit Alakulat szintjét nem hozza eddig ezt kimerem jelenteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Április 1, 2010 Share Posted Április 1, 2010 Akinek az a baja, hogy kevés a harc (ami szerintem nincs így), és az Elit alakulat harci cselekményeit hiányolja, az akkor rossz filmet néz. Az Elit alakulat a D-napot megelőző, a partraszállást előkészíteni és biztosítani hivatott ejtőernyősök bevetésével indul. Az persze hogy epikusabb, nagyobb ívű, mint a Guadalcanalért folytatott harc. Mivel ebben az esetben dzsungelharcról beszélhetünk, kisebb egységek harcairól az őserdőben. Szerintem nem kevés a harci jelenet, hanem csak másmilyen, mint a Band of Brothers-ben. De például nekem az 1. rész esti csatajelenete nagyon bejött. Egyébként meg itt is várhatunk nagyobb csatákat, az előzetesben mutattak egy elég faszának tűnő partra szállós jelenetet, ami szerintem Tarawán fog majd játszódni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts