jula Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Mindenek előtt két tényt kell ismertessek: 1. A macskák mindig a talpukra esnek! 2. A zsíroskenyér, mindig a zsíros felével lefelé esik a földre! (mörfi! ) Képzejük el, hogy egy macska hátára egy zsíroskenyeret kötözünk zsíros felével fölfelé! Ha a macskát kb. 2 méter magasságból leejtjük, mi fog történni???? Remélem megtaláljuk a megoldást erre a kardinális problémára! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Máté666 Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Ez nem semmi.... mivel nem vagyok egy macska fan ezért úgy gondolom a fejére esne... és utána dőlne csak a zsíros kenyereés felére... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 :D tudományos szempontból nézve én ezt mondom (csak ennyi maradt meg a kémiaórán): *nem mindegy hogy milyen zsírt használunk ami azt jelenti hogy minél nehez az adott álatt a táplálékláncban vagy csak az élővilágban, annál nagyobb az állat zsírjának töménysége és akkor nem hagyhatjuk figyelmen kivül azt se hogy a cicus naponta vesz-e magához proteint mert ettől lesz nagyobb %-os a "zsírban" lévő zsír. ami azt jelenti hogy a következők közül választhatunk: *tyúkzsíros kenyér: macska a talpára esik *libazsíros kenyér: a levegőben megimbolyog főleg szélben de végül talpra ál *disznózsíros kenyér: az oldalára esik és enyhébb borda zúzódás követezhet be vagy csak viszketni fog neki *tevezsíros kenyér: 101% hogy cicánk a hátára esék és ezért megsértődik hogy ő mért nem esett a lábára *és végül, sima kenyér: cicánk csodálatos titkos mátrix-os erejét bevetve megállitja az időt és megeszi a kenyeret majd leönti egy kis tejjel majd "time bullet off" opciót haszálva tovább megy az idő és elhúzza mind a 9 életét a tett helyszínéről persze ezek csak az én feltevéseim mert még ki kell próbálni a zsíroskenyeres kisérletet esőben, szélben, hurrikában, tájfunban, Katrina hurrikában meg még mi egy más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 szerintem a macska talpraesik és közbe megeszi a zsiroskenyeret Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Március 31, 2007 Author Share Posted Március 31, 2007 Köszönöm az elméleteket....! Okosabbnak érzem magam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 szerintem miáú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 hát azt mondom h. csak a zsíros kenyér esik a zsíros felére... ha macka is van rajta akkor az már nem szimpla zsíros kenyér, tehát eshet a mcsaka a talpára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
embeer Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 szerintem ráesik a zsiroskenyérre pattan egyet, megfordul, és a macska a telpára esik:D biza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Április 3, 2007 Share Posted Április 3, 2007 elkezd a levegőbe forogni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Április 3, 2007 Share Posted Április 3, 2007 mivel mindkettőnek a taljra kell esnie, igy egyik se fog, szal a macsek oldallal ér földet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EWok Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Sokak szerint a zsíros macska a levitáció állapotába kerül! Ez is egy ojan kérdés ami évszázadok óta foglalkoztatja az emberi fajt! Sok ilyen kérdés van még, pl.: "Hogyan lehet erényövben szarni?!" vagyhogy "Miért a fű közepén van az a tábla hogy fűre lépni tilos?!" ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Április 9, 2007 Share Posted Április 9, 2007 sztem ha mondjuk 1-2 összetevőjét megváltoztatjuk a kisérletnek, akkor 1értelműbb válaszokat lehet kapni. Pl: ha mnodjuk a amcsaka hátára 1 olyan zsíroskenyeret kötsz ami 1 egész, 1 kilós kenyér, és még a kenyérre ráköcc mondjuk 1 ipari kiszerelésű 10literesvödrös zsírt, akkor biztos hogy a zsíroskenyér kerül alulra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Lebeg a macska a levegőbe és addig nem esik le míg meg nem eszi a kenyeret ha megette a talpára esik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 zsiroskenyér bele esik a macskába macska teli hassal le esik a földre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmarci Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Szerintem átlagos adatokat figyelembe véve a zsiroskenyeres-macska a macska felének a talpára esik . Remélem úgy adja az élet, hogy lehetőségem nyílik kipróbálni . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Erre szoktam azt mondani hogy ki kell próbálni. Háát nézzük az elméletet... - A macskának jóval nagyobb a tömege, ezért mindenképp az esik talpra, aztán lehet hogy kidől, és háttal dörgölőzik egy kicsit, akkor a zsíroskenyér zsíros fele is talajt ér... - Vagy a macska addig karmolászik míg a zsíroskenyér le nem csúszik a hátáról, a macska talpra esik, a zsíroskenyér meg ahogy megszokhattuk tőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Erre a horribilis problémára szerintem a válasz az, hogy a macska lábai leesnek aztán kenyerestül felfordulnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts