PoganyPtR Posted Február 10, 2010 Share Posted Február 10, 2010 Én, Te, Ő Én tanulok, te tanulsz, ő lóg, Én vizsgázom, te vizsgázol, ő nem buktatható, Én dolgozom, te dolgozol, ő hátrányos, Én spórolok, te spórolsz, ő segélyt kér, Én építek, te építesz, ő igényel (és kap is), Én gyereket szülők, te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani), ő világra potyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk, Én nevelem a gyerekemet, te neveled a gyerekedet, ő megveri a gyerekeinket, Én megvásárolom, te megvásárolod, ő kirabol, Én kertészkedem, de kertészkedsz, ő ellopja, Én állatot tenyésztek, te állatot tenyésztesz, ő elhajtja, Én továbbképzem magam, Te továbbképzed magad, ő segélyt kap, Én adót fizetek, te adót fizetsz, ő visszaigényel, Én nyugdíjjárulékot fizetek, te nyugdíjjárulékot fizetsz, ő méltányossági nyugdíjat kap Én korán meghalok, Te korán meghalsz, ő a társadalom áldozata, ha korán meghal, Az én hamvaimat szétszórják, a Te hamvaidat, kicsi betonfalba falazzák, ő családi márványozott, aranyozott, étellel, itallal pénzzel, arannyal megrakott kriptában tér örök nyugalomra! ...MERT UGYE, KINEK MI A HAGYOMÁNYA, KI HOGY TANULTA.... VAGY MÉGSEM, CSAK EZ JUTOTT? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Február 10, 2010 Share Posted Február 10, 2010 30%-ban vicces, 70%-ban eléggé elszomorító De sajnos ez az igazság, nem sok mindent lehet ez ellen tenni....illetve lehetne, csak sok a nemtörődöm egyén... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Február 11, 2010 Share Posted Február 11, 2010 Hát erre most mit mondjak. Nem írtad le pontosan hogy kikről van szó, de asszem mindenkinek érthető . És elég szomorú, hogy ez a magyar valóság. De mi boldog emberek vagyunk, nézzük a jó oldalát a dolgoknak. Ezen is tudtunk derülni (egy kicsit). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Ez marha nagy :lol: de sajnos teljesen igaz :angry: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Március 16, 2010 Share Posted Március 16, 2010 Ez kis iromány nem egyéb mint szemenszedett IGAZSÁG ,de egy bizonyos népcsoport szerint ez a rasszizmus iskolapéldája. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnrn Posted Március 18, 2010 Share Posted Március 18, 2010 Ha nem bírják a negatív diszkriminációt, akkor a pozitívból se kérjenek (egyetemen sem a magyar kap magasabb ösztöndíjat, hanem az aki egy meghatározott népcsoportba születik, és ezért fel is veszik a jelentkezésnél... méltányossági alapon). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 18, 2010 Share Posted Március 18, 2010 Pont ma olvastam egy hasonló témájú viccet Egy roma felkerül Pestre. Odamegy az első járókelőhöz, és megszólítja: - Köszönöm, kedves magyar úr, hogy beengedtek az városba, lakhatást, ételjegyet, ingyen orvosi ellátást és oktatást biztosítanak, és nem kell adóznom! Erre a járókelő: - Téved, uram, én mexikói vagyok. Az ember továbbmegy, és megszólítja a következő járókelőt: - Köszönöm, budapesti barátom, hogy egy ilyen szép országban lehetek! - Ön téved, én vietnami vagyok. Emberünk nem adja fel, a következőt is megszólítja: - Köszönöm önnek, hogy láthatom a csodálatos Budapestet! - Mi közöm hozzá? Én a Közel-keletről jöttem. Végül csüggedten még odamegy egy szép hölgyhöz. - Ön magyar? - Nem, dél-afrikai vagyok. Emberünk kiábrándultan: - És hol vannak a magyarok? A nő az órájára néz, és megszólal: - Valószínűleg munkában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts