hankock Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 (edited) Eredetileg úgy volt, hogy David Hackl, az ötödik Fűrész rész rendezője fogja készíteni a hetedik felvonást is, a hatodik epizód direktora, Kevin Greutert pedig nyugodtan igent mondott a Paranormal Activity 2-re, az ő nevéhez fűződik a Fűrész franchise utolsó darabja is. Ám mikor Greutert aláírt a hatodik részhez, a szerződésében szerepelt egy olyan kitétel is, ami szerint, ha a stúdió úgy érzi, akkor neki kell leforgatnia a következő Fűrészt is, a Lionsgate pedig úgy döntött, hogy Hackl helyett mégis őt akarják. A forgatás pedig ma el is kezdődött, ezt Greutert maga erősítette meg és hozzátette, hogy 3D-ben fog elkészülni a film, ezzel pedig a franchise legdrágább része is lesz egyben, ezen kívül megemlített néhány nehézséget is: "Mikor visszatértem át szerettük volna írni a forgatókönyvet, de ez kemény dió: a díszletek már álltak, a csapdák elkészültek, a történet megvolt és egy nagyobb változtatás azt jelentette, hogy volna ki kellett volna dobni ezeket az ablakon, szóval ha másképp akarnánk csinálni, ahhoz több idő és pénz kellene." A Fűrész VII október 22-én kerül a mozikba, magyar bemutatóról még nincs hír, bár a legutóbbi rész is csak DVD-n fog megjelenni itthon. filmdroid Módosította Szeptember 5, 2010 hankock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Lerágott csontnak érzem ezt a Fűrész sorozatot már. Vagy a III-ig vagy a IV-ig néztem, mind ugyanaz. Ma kezdik, de októberben már moziban van. Instant film lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Tényleg agyon folytatják már az egészet, viszont ha azt vesszük, most kezd érdekes lenni maga a történet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Én szeretem a fűrészeket,jó unaloműző!!!! De nem tartozik egyik része se a kedvenc filmjeim közé. Én kíváncsi vok a folytatásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Február 9, 2010 Share Posted Február 9, 2010 szerintem az egyik legjobb olyan film amiből ennyi rész készült... épp ezért Fűrész a fűrész mert nem lerágott csontok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted Február 19, 2010 Share Posted Február 19, 2010 Ezaz húzzúnk még csak le 100 bőrt a sok okos úgyis elmegy megnézni a moziba, hogy hogyan vágja le valaki (vagy hogyan vágják le valaki lábát) a lábát 2020-adjára is -.- Csak annyit nem értek, hogy hogy tudnak újabb és újabb gyilkos csapdákat kiagyalni? Am várom, és szerintem se lerágott csont, az első mondat olyan idegkitörés volt mert ma béna napom volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Február 20, 2010 Share Posted Február 20, 2010 Nincs sok értelme már a 3-tól kezdve erőltetve van. Nekem még az első rész úgy tetszett de a többi már nem nagy szám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Február 27, 2010 Share Posted Február 27, 2010 hány rész lesz még ebből? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakszi321 Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 ez is úgy jár mint a rendőrakadémia 9? (hányinger) uncsi már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 Vagy, mint a Barátok Közt, sose lesz vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabby1986 Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 Mennyi lesz még???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabix Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Nekem nincs semmi bajom a Fűrész részekkel, egyszer meg lehet nézni érdekességképp, de mondjuk már kicsit uncsi, hogy a 7-ik rész készül. Mindenesetre kiváncsi vagyok rá, főleg ha 3D-s lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Április 17, 2010 Share Posted Április 17, 2010 Most megnéztem az összeset, és nekem a 6-nál már olyan érzésem volt mintha egy sorozatot néznék, aminek másfél órás epizódjai vannak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Április 18, 2010 Share Posted Április 18, 2010 Én úgy tudom hogy a 7. lesz a végső, befejező rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Április 21, 2010 Share Posted Április 21, 2010 Mondjuk tényleg nem ártana befejezni... De sokan mondták a 6. részre is, hogy ez lesz a vége, SŐT, még anno az ötödik epizódnál is ezt harsogták. Akkormost? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 26, 2010 Author Share Posted Április 26, 2010 Nagy visszatérő a Fűrész 7-ben Az egyik korábbi Fűrész-epizód ikonikus alakja is fel fog tűnni a népszerű horrorsorozat hetedik részében, melyet olyan 3D-kamerával forgatnak, mellyel még mozifilmet nem készítettek. A Fűrész hetedik részét, a Saw VII 3D-t gyártó Lionsgate stúdió bejelentette, hogy az Amerikában október 22-én bemutatandó filmbe vissza fog térni Cary Elwes. Az első filmben Dr. Lawrence Gordont alakító színész mellett ugyancsak benne lesz a hetedik részben Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong és Naomi Snieckus. A Fűrész 7 3D története szerint miközben halálos csata bontakozik ki Jigsaw örökségéért, a sorozatgyilkos áldozatai csoportba verőve egy motivációs gurutól próbálnak segítséget kérni. A guru maga is túlélője volt a Jigsaw-féle borzalmaknak, azonban olyan sötét titkokkal rnedelkezik, hogy az a terror egy újabb hullámát indítja el. A Fűrész hetedik epizódját Kevin Greutert fogja rendezni Patrick Melton és Marcus Dunstan forgatókönyvéből és ez lesz az első mozifilm, melyet SI-3D-s digitális kamerával fognak forgatni. SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted Május 24, 2010 Share Posted Május 24, 2010 Nemhogy a első részekből csinálnának inkább 3D-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Május 24, 2010 Share Posted Május 24, 2010 Miért csináltak volna 3D-t ha nem ment a moziba??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovsa Posted Június 22, 2010 Share Posted Június 22, 2010 Helló emberek!!! Ezt nem akarom elhinni! Miért van az, hogy az emberek csak néznek valamit de nem látnak!!! Nem azt mondom, hogy a Fűrész filmet mindenkinek szeretni kell, mert hát mindenki egy egyéniség, de könyörgöm... Ne csak azt lássuk már, hogy hányféle képen ölnek meg valakit, meg, hogy hanyadik rész és főleg ne azt, hogy ugyanarról szól! Az ilyen ember inkább maradjon csöndbe és ne járassa le magát (a saját érdekébe ;-) ) Ha nem úgy néznétek mint egy HORROR filmet, talán látnátok is a fától az erdőt! Tudom első sablonos és hülye kérdés: Egy horror filmet, hogy lehet úgy nézni mintha nem volna az ami? Hát PONT ez a lényeg! Ha próbálod felfogni, átgondolni a dolgokat és (továbbmerészkedek...) megpróbálsz a dolgok mögé látni, akkor egy egészen új oldaláról látod a filmet és nem egy sablonra épülő dolgot nézel meg immár hetedjére, hanem a hetedik csodát fogod megtapasztalni! Mellesleg az ilyen emberek véleményem szerint más filmekkel is így vannak, nézik mert menő stb. de nem látják!!! De talán a legborzasztóbb még nem is ez. A legnagyobb probléma, hogy az életüket is így élik és még büszkék is rá! Egyébként én szeretem a Fűrész filmeket, nem azt mondom, hogy csináljanak belőle sorozatot, de ha valaki látja is nem csak nézi az NAGYON SOKAT TANULHATNA BELŐLE!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Június 23, 2010 Share Posted Június 23, 2010 Ott a pont kosvánál de attól még akkor sem kell ennyi bőrt lehúzni erről a fimről! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovsa Posted Június 26, 2010 Share Posted Június 26, 2010 Kösz, hogy kiállsz mellettem! (Nem kosva hanem kovsa!) ;-) Szép estét mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurabarnus Posted Augusztus 26, 2010 Share Posted Augusztus 26, 2010 De jó lesz!!..Az első sorbol fogok rajta befosni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 A Linkin Park énekese, Chester Bennington is benne lesz. Remélem magával ragadó lesz a 3D vérengzés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 5, 2010 Author Share Posted Szeptember 5, 2010 Bemutató dátuma hozzáadva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 Én egy oldalon azt olvastam hogy október 28.-án lesz az amerikai bemutató,de ha 22,-én az még jobb!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 12, 2010 Author Share Posted Szeptember 12, 2010 Kinn az előzetes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 29, 2010 Share Posted Szeptember 29, 2010 ez elképesztően állatul néz ki tuti megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 30, 2010 Author Share Posted Szeptember 30, 2010 Kinn a végleges plakát: http://www.saw3dmovie.com/Poster/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Október 1, 2010 Share Posted Október 1, 2010 Na végre valami akció is lesz benne. Eléggé untatóak voltak az előző részek, ugy kb a 3. résztől. De ez biztos izgalmas lesz, mert az utolsó fejezet lesz a plakát szerint. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luxeon Posted Október 1, 2010 Share Posted Október 1, 2010 Hüha, megkéne nézni ezt a filmet)))) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts