Brendon13 Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 Shrek családos ember lett. Már nem félnek tőle a falusiak, és az állása is köznapinak mondható. Shrek már majdnem el is felejtette, milyen igazi ogrénak lenni? a gonosz Rumpelstiltskin azonban becsapja Shreket, egy olyan megállapodást irat alá vele, melynek értelmében minden megváltozik: Shrek a mese világának egy alternatív verziójába kerül, ahol az ogrékra vadásznak, Rumpelstiltskin a király, Shrek és Fiona pedig sosem találkoztak. Shrekre vár a feladat, hogy visszacsinálja az egészet, megmentse a barátait, és újra övé lehessen egyetlen igaz szerelme. Magyar szinkronos trailer : http://www.youtube.com/watch?v=afkiU_nJrFo&feature=PlayList&p=77DFF75A87ADD0ED&playnext=1&playnext_from=PL&index=13 Saját vélemény : Szerintem jó lesz, legalábbis remélem. Mindenesetre a trailer elnyerte a tetszésemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 A legjobb az első két réssz volt, de trailerből itélve méltó befejezése lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 a Shrek méltó befejezése a 2 lett volna, a 3 már gagyi, elcsépelt volt, ezt meg már nem is kommentálom, mert csak több pénzt akarnak a gyártók.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 a 2-est nagyon untam, a 3-as sem volt nagy szám. Elsőnél kellett volna megállni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 te untad, de ettől függetlenül nem volt rossz, mert nem egy sablonos béna folytatást csináltak, hanem valami merőben újat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted Február 2, 2010 Author Share Posted Február 2, 2010 Szerintem jó lesz, a trailer nekem nagyon tetszik akármit is mondtok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 te untad, de ettől függetlenül nem volt rossz, mert nem egy sablonos béna folytatást csináltak, hanem valami merőben újat. tényleg merőben új volt. Mert ilyen sablon még nincs. Hányat soroljak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 Picike voltam mikor még néztem az első és a második részét. Tetszettek. A harmadik már ratyibb volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 tényleg merőben új volt. Mert ilyen sablon még nincs. Hányat soroljak? nekem nem volt sablon a 2, mert a legtöbb gagyi folytatást, amit láttam, olyasmivel töltik meg, amiről konkrétan a 3 szólt. szerintem igenis jó ötlet volt behozni a jótündér keresztanyát, a szőkét meg a kandúrt. annyiban tényleg nem hozott újat, hogy már ismert mesékből építkezett a film, de ez ugyanígy érvényes az 1-re is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 az 1,2-t megnéztem,a hármat nem de talán valamikor megnézem és akkor ezt is megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 Friss tréjler Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 Ma láttam az új magyar szinkronos előzetsét egy szóval cucc, első résszel egyenértékű lessz, már alig várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baxy8 Posted Április 6, 2010 Share Posted Április 6, 2010 A 3. részben csalódtam de úgy látom, hogy ez jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Április 6, 2010 Share Posted Április 6, 2010 Mivel a 2. trailert törölték, igy hoztam egy magyar szinkronost: http://www.youtube.com/watch?v=9sksUOSnjyM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts