ole14 Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 Sziasztok! Az a kérdésem lenne, hogy 2 db tv-t szeretnék vásárolni, de nem tudom melyikbe ruházzak be LCD vagy plazma technológia. A probléma a köv. van egy majdnem egész nap világos nappalim amibe be tudok tenni egy nagyobb tv-t mondjuk 37"-os tv-t, és vagy egy hálószoba ahova szintén elfér egy ekkora gép, de ez a szoba rendkívűl sötét, mert a nappali fellől süt a nap egész délelőtt és a hálószoba ablaka a másik oldalra néz. Sajnos hiába néztem összehasonlítást, sokat nem okosodtam ki belőle, csak annyit hogy az egyik technológia a nagyon világos helyekre tökéletes míg a másik a sötét helyeken remekel jobban. Kérlek adjatok segítséget hogy melyik technológiát vegyem és hogy hova. A méret igazából nem lényeg azt majd később kiválasztom, most inkább az érdekelne hogy a legnagyobb élvezettel nézhessem a tv-t mindkét szobában akár világos van akár sötét. Remélem tudtok segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 Hali! Én Lcd-t javaslok ha az áron karsz spórolni, nekem is ilyen van, aszobám nemtúl világos, és elég nagy a fényereje a tv-nek alap beállításnál is Mindenképp a Médiába vegyed, mert a többi helyen csak csúnyán átvágják az embert . De ha a pénz nem számít akkor inkább a legjobb a Ledtv, igaz kicsit még drága, de minőségben ott van nagyon http://www.lcdvagyplazma.hu/lcd-plazma/index.php itt nézelődj kicsit. üdv szergej Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts