bikas Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 Egy újabb csodagyerek sikertörténetéről ír az Info Napló blog. A kilenc éves rendszermérnök kisfiú a napokban diplomázott Ljubljanában. Marko Csalaszan szeretne az Egyesült Államokba utazni, mivel "Amerikában a legfejlettebb az információs technológia". A kilencéves macedón kisfiú, Marko Csalaszan átvette rendszermérnöki diplomáját Ljubljanában a Microsoft szlovén főmenedzserétől, Matej Potokartól, ezzel a világ legfiatalabb informatikus szakértője lett. A csodagyerek, akit a macedón, a horvát, a szlovén és az amerikai média is a számítógép Mozartjának titulál, négyéves korában már tökéletesen beszélt angolul - írja a blogger. A cnet.com amerikai internetes portálnak elmondta, hogy - bár naponta 4-10 órát dolgozik számítógépén - nem szereti a számítógépes játékokat, szabadidejében inkább a barátaival focizik. Ha kíváncsi a legfiatalabb rendszermérnökre, több információ itt: http://infonaplo.blogspot.com/2010/01/9-eves-diplomas-rendszermernok.html hvg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Február 11, 2010 Share Posted Február 11, 2010 Ez nem rendszermérnöki diploma, hanem egy Microsoft-os oklevél. Ne keverjük a szezon a f... mal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted Február 12, 2010 Share Posted Február 12, 2010 Szerintem kacsa... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Február 26, 2010 Share Posted Február 26, 2010 Ennyi idősen én is gépeztem már. A különbség csak annyi, hogy engem a számítógépes játékok kötöttek le. Azok az ezeréves Forma-1 szimulátorok nagyon lekötöttek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Február 26, 2010 Share Posted Február 26, 2010 Ha ennyire tud, menjen dolgozni. Majd megutálja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts