a_grave_man Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 A téma adott, várom a szavazataitok és pár szóval indokoljátok is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 Minden értelemben zenét hallgatok, kivéve kikapcsolódásként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 29, 2010 Share Posted Január 29, 2010 Én már megszokásból. Tanulás közben halk zene szól vagy pl. msn közben, játék közben, böngészés közben, takarítás közben, kocsi mosás-takarítás közben, utazás közben, lenyugvás céljából és még sorolhatnám. Alváshoz egyáltalán nem szoktam, mert olyankor csak idegesít illetve néha-néha kikapcsolódásként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 megszokásból,meg hogy legyen egy kis alapzaj:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Február 21, 2010 Author Share Posted Február 21, 2010 Jelen pillanatban 77 látogatásból, húsz szavazóból és a három hozzászólásból úgy látom elég nehéz témát adtam nektek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Február 22, 2010 Share Posted Február 22, 2010 Én meghalnék zene nélkül Ha ideges vagyok megnyutat, kikapcsolódásnak is jó , egyszerűen csak szeretek nagyon zenét hallgatni , a csöndet nem igazán tudom elviselni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 22, 2010 Share Posted Február 22, 2010 Unaloműzés miatt: attól, hogy zenét hallgatok még az unalom az megmarad Mert csípem a szövegét: ez vicces, azoknak a zenéknek a többsége, amiket hallgatok első hallásra nem is értem a szövegét mégis tetszik. Azért, hogy legyen egy kis alapzaj: inkább ez, de az egyébre szavaztam, mert nem tudom miért hallgatok zenét... :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Február 22, 2010 Author Share Posted Február 22, 2010 Érdekes rálátás, de köszi, hogy megfogalmaztad a szavazatod mellé! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
euzkadi Posted Február 22, 2010 Share Posted Február 22, 2010 Segít túlélni az életet(legalábbis az enyémet). Szerintem ez elég konkrét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Február 28, 2010 Share Posted Február 28, 2010 A szöveg nagy befolyású, de nem azért mert jó hallgatni hanem a mondanivalója miatt mert az eléggé igaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 Az első szempont a ritmus, szeretem az olyan zenéket, amiknek a dallamát még napok múlva is dúdolom. Persze azért a szöveg is elég fontos, van egy pár zenész, akinek elég komoly tartalommal bíró számokat adnak ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 Egyéb: nekem a zene egy életérzés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SurfNRoll Posted Március 23, 2010 Share Posted Március 23, 2010 Én meg egyáltalán nem hallgatok zenét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Március 24, 2010 Share Posted Március 24, 2010 Kikapcsolódásként ,ellazít ,feldob. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Március 31, 2010 Share Posted Március 31, 2010 happy leszek tőlle most is elkeztem hallgatni és már is vigyorog a fejem + kell egy kis alapzaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefertiti016 Posted Április 8, 2010 Share Posted Április 8, 2010 Főleg a kikapcsolódás miatt...de ezen felül, ha egyedül vagyok és jó hangulatom van, vagy szomorú vagyok, akkor épp mindig a hangulathoz illő zenét szoktam hallgatni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted Április 8, 2010 Share Posted Április 8, 2010 igen én is hangulatomhoz megfelelő zenéket hallgatok. legtöbbször ha szomoró vagyok akkor a zenével nyugtatom meg magam, vagy ha ideges vok. eleinte lassú, szép számokat hallgatok aztán mikor már megnyugodtam, jöhetnek a pörgősebb ritmusosabb számok és el is felejtettem a bajom és amúgy is szeretem a zenéket, megnyugtató, kikapcsoló, jó a ritmusa, a szövege, és klippel is szeretem őket nézni. :D:D:D meghalnék zene nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted Május 3, 2010 Share Posted Május 3, 2010 Hogy ne haljam a sok gyökeret utcán vagy melohelyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 4, 2010 Share Posted Május 4, 2010 A hangulatom adja hogy milyet, ha jó kedvem van rakenrollosat, ha rossz akkor ilyen lassabbakat, de azt is bandáktól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doom12 Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 én Rammsteint hallgatok a szöveg miatt, meg a ritmus miatt meg szórakozásból, meg unaloműzésből, meg... mert jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kova92 Posted Június 14, 2010 Share Posted Június 14, 2010 Mert a zene a világ legjobb dolga. Valamilyen mondanivalója van és érzelmet közvetít. Hatással van rám, egy 2 perces szám is lehet ugyan olyan hatással rám mint egy 2 órás film. Nem utolsó sorban lehet rá táncolni Én szinte mindent meghallgatok kivéve a nagyon tuctucos "zenét", de a kevencem a Guns 'N' Roses, a világ legjobb zenekara. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Június 15, 2010 Share Posted Június 15, 2010 Én meg egyáltalán nem hallgatok zenét. Ez kicsit hihetetlen... Otthon ülsz csendben? Egyébre szavaztam, mert én szinte zenefüggő lettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Június 21, 2010 Share Posted Június 21, 2010 én is zenefüggő vagyok,de kikapcsolodás kép hallgatom,így teljesen más akárhova utazni,esetleg itthon az időm részét kitölteni. Szóval: kikapcsolodáskép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datyaa15 Posted Június 24, 2010 Share Posted Június 24, 2010 Én az egyébre szavaztam! Ezt ki is fejtem, azért egyéb mert nekem a Zene az a létkérdés.. Inkább lennék vak, minthogy süket.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 Kikapcsolódásként, másrészt azért, mert nagyon megnyugtat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 mert szeretem,kikapcsolódok,és mert zene nélkül holt ember lennék.ja és megnyugtat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Én kikapcsolodásként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Egyrészt kikapcsolódásként, másrészt meg zene nélkül... nem igazán tudnék élni szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts