bikas Posted Január 26, 2010 Share Posted Január 26, 2010 Martin Scorsese új filmje Dennis Lehane azonos című regényének adaptációja. A pszichothriller egy, a különösen veszélyes őrültek számára létesített elmegyógyintézetben játszódik, az 1950-es években. 1954-ben egy beteg titokzatos módon eltűnik a szigeten található Ashecliffe kórházból. Teddy Daniels rendőrbíró ( Leonardo DiCaprio) kapja meg az ügyet, és a megszállott nyomozás, amibe kezd, hamarosan egy csapat orvoshoz vezeti, akik minden jel szerint illegális gyógyszerkísérleteket folytatnak betegeiken. Amikor egy hurrikán söpör végig a szigeten, újabb veszélyes betegek tűnnek el a felfordulásban, Teddy pedig egyre kétségbe esettebb helyzetbe kerül - lassan a saját elméjének épségében sem hisz... Trailer:filmtrailer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 Nagyon jó lesz, én már várom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 Biztos jó lesz.nem nagyon izgat de megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyhoapu Posted Február 6, 2010 Share Posted Február 6, 2010 Mikor lesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Február 10, 2010 Share Posted Február 10, 2010 Imdb szerint márc 04. Én személy szerint már nagyon várom, jó kis film lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Ezt lehet moziban nézem megfogott az MTV-n leadott előzetese.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Március 7, 2010 Share Posted Március 7, 2010 Tesóm megnézte azt mondta nagyon gyenge. majd ha lezs jobb minőség akkor én is megpróbálkozok vele, de általában egyezik az véleményünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts