mercedesbenz Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Bannolva, mert még negyed 4 kor bannolt egyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smirre Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Bannolva mert valójában negyed négy után 3 perccel bannolt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Bannolva, mert neked egy róka van az avatarodon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Bannolva mert neked meg sólyom van az avatarodon Bannolva, mert még negyed 4 kor bannolt egyet Bannolva mert te meg percre pontosan 12órával később lebannoltál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Bannolva, mert még mindig holló az a bizonyos "sólyom"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 bannolva, mert szomi vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Bannolva, mert szomáliai embereket szokták szomiknak hívni... Viccet félretéve, ne légy szomorú! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 Bannolva mert merci mi a baj? dark raven bannolva mert hát én azthittem sólyom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert már mások is lesólymozták/sasozták a hollómat! Már gondolkodom, hogy nevet változtatok: Dark Falcon, és akkor tényleg sólyom lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 bannolva mert az a holló úgy néz ki mint egy sas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva mert tele ettem magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert menni kéne ki pancsizni meg barnulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva mert Barby Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 bannolva mert unatkozom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert unalmas lenni ez a sok IPS error -.-" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert laggol a C&C- Zero Hour! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 bannolva, mert na végre mehetek ki pancsizni még medencét kellett tisztítani :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva mert medencét takarított, biztos sok volt a szúnyog benne mercedes a medenceben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert Ödön a vödörben... vagy vödör az Ödönben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert nagyon hideg volt a víz xD így csak barnulás volt a matracban meg kis leégés ja és sztem napszúrást is kaptam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert adok még egy utolsó esélyt a C&C - Zero Hournak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva mert adsz még több esélyt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert szerencséje volt, most meg tudtam verni a Super Weapon Generalt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 Bannolva, mert én inkább cheatelnék jah amugy BANKAI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 21, 2010 Share Posted Július 21, 2010 bannolva, mert cheatelne és akkor is iaknab most már az marad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 Bannolva, mert én inkább cheatelnék jah amugy BANKAI Bannolva mert pffff <_< az ilyenek miatt nem lehet játszani neten mert csalással lealáztok mindenkit, és veritek a nyálatokat hogy baromi jól játszotok <_< és aki azért menne játszani hogy kikapcsolódjon, ilyenekkel elveszitek a kedvét cheat nélkül fitogtassátok tudásotokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 Bannolva, mert teljes mértékben igazad van! A rengeteg cheater b*zi miatt nem lehet rendesen multizni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 Bannolva, mert kikérem magamnak, még hogy én neten cheatelni fuj! Soha nem cheateltem neten és nem is akarok! Csakis single-ben cheatelek mert nekem úgy játék a játék, ennyi! BANKAI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 Bannolva mert úgy mi benne a játék ha nem kell megküzdeni? singleben felőlem csalhatsz a gépet nem idegesíti, ott én is csaltam (még 14-15éves koromban XD ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 Bannolva, mert nyugi nusi :D látod nem cheatel senki szerk.: ja és ma kiderülnek a ponthatárok h bekerültem e fősulira bár annyira nem izgat xD ezt csak nem hagyom ott mint az előzőt xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts