Muzulman Posted Január 23, 2010 Share Posted Január 23, 2010 Gondoltam összeállitok egy kis videót az idei év várható mozifilmjeiből. Ide tessék... Elkészitettem a második bemutatót. Ime a legujabb szerzemény... http://www.youtube.com/watch?v=wlCCFjfiBIo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ékszerteknős Posted Január 23, 2010 Share Posted Január 23, 2010 Gondoltam összeállitok egy kis videót az idei év várható mozifilmjeiből. Ide tessék... ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> köszönet neked tényleg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 23, 2010 Share Posted Január 23, 2010 Az utolsó mohikánnak a zenéje még mindig a filmtörténelem egyik legjobb OST-je, ezért külön gratulálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted Január 24, 2010 Share Posted Január 24, 2010 Fenomenális videó lett. Gondolom nem kevés idődbe került míg elkészítetted (Gondolok itt a vágásokra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzulman Posted Január 26, 2010 Author Share Posted Január 26, 2010 Az utolsó mohikán ost-je szerintem is a legjobb választás volt egy ilyen videó elkészitéséhez és valóban nem kevés időmbe került mire összevágtam. Ami biztos hogy hamarosan készitem a folytatást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feeder Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 Köszönjük a bemutatót igy trailer formában azért áttekinthetőbb. Amit ezekből nagyon várok az a Karate kid és ha jól tudom ez a The karate kid 1984es film feldolgozása.Ebben a 2010es filmben a kis srác tényleg Will Smith fia? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 A videó zenéje nagyon jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
furo80 Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 A zene nálam is megtette a hatását. Szerintem is ez a legjobb filmzene, amit valaha is hallottam. A videó nagyon jól sikerült. Gratulálok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 Ebben a 2010es filmben a kis srác tényleg Will Smith fia? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Február 1, 2010 Share Posted Február 1, 2010 Ebben a 2010es filmben a kis srác tényleg Will Smith fia? Tényleg szerk.: kérek egy modit az előző hszem törölje, duplahsz rulz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 Köszi! A karate kölyökre nagyon kíváncsi vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 Már várom a folytatást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzulman Posted Február 15, 2010 Author Share Posted Február 15, 2010 Elkészitettem a folytatást uj videó hozzáadva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzulman Posted Szeptember 1, 2010 Author Share Posted Szeptember 1, 2010 Elkészült az ujabb videó de valami végett nem tudtam betenni a másik kettő mellé ezért linkelem. http://www.youtube.com/watch?v=wlCCFjfiBIo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts