H@nGm@N Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Ha jól láttam még nincs ilyen topic. Olyan filmeket írjatok, amiken jól el lehet gondolkodni. Nekem most ezek jutottak eszembe hirtelen: A forrás K-Pax A kétszáz éves ember Rekviem egy álomért Truman Show Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pista233 Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Oldboy Donnie Darko Dogville Hatodik érzék Ezek jutottak az eszembe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Nem tudom hogy vagytok vle de én a Kaptár triológia végignézése után (egyhuzamban néztem meg mind a hármat egymás után) alaposan elgondolkottam azon, hogy mi lenne ha tényleg lenne egy vírus... Akkor a Hatodik érzék után is kómás voltam, meg a 200 éves ember után is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Néhány film amiket bátran ajánlok mindazoknak, akik minőségi szórakozásra vágynak. Mechanikus narancs: Kubrick mester egyik legjobbja, zseniális film. Az elefántember: felkavaró és elgondolkodtató. David Lynch talán legjobb munkája. Vanília égbolt: egy zseniális film a realitásról. Már többször is újranéztem és minden alkalommal felfedezek benne valami új dolgot. Szkafander és pillangó: egy komoly hangvételű és elgondolkodtató dráma egy férfiról, aki agyvérzése után tolószékbe kerül és lebénul - csakis a bal szemét tudja ezután mozgatni. Egy makulátlan elme örök ragyogása: egy szép és elgondolkodtató romantikus dráma. Illetve régi film kedvelőknek még tudom ajánlani az 1941-es Aranypolgár című klasszikust. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 Amik nem voltak: Kontroll, Taxidermia, Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten, Száll a kakukk fészkére, Zuhanás, A faun labirintusa, Ádám almái, In Bruges. Mára ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuforka Posted Január 17, 2011 Share Posted Január 17, 2011 Álom a házról Andalúziai kutya Amelie csodálatos élete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Január 18, 2011 Share Posted Január 18, 2011 nem tudom, nem nézek filmeket.. nem tudnak lekötni.. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Január 18, 2011 Share Posted Január 18, 2011 Kocka 1-2-3 eléggé szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 18, 2011 Share Posted Január 18, 2011 Hopdinz és Lzprince jókat írtak. Még nem voltak: Taxisofőr, Krisztus utolsó megkísértése, Félelem és Reszketés Las Vegasban Egyenlőre ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyman Posted Január 18, 2011 Share Posted Január 18, 2011 Őslakó --> ez a legjobban! Az egész film arról szól, hogy egy szobában beszélgetnek de... nagyon lehengerlő! Meg persze ott van még a Pillangóhatás, és a Donnie Darko, de utóbbit már mondták előttem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stacks Posted Január 19, 2011 Share Posted Január 19, 2011 Eredet (legalábbis szerintem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoshman Posted Január 20, 2011 Share Posted Január 20, 2011 A zongorista, Forrest Gump, A diadal, A gyűrűk ura, A jövő kezdete, A remény rabjai, Legenda vagyok, Jelek, Gettómilliomos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 The other guys. Nagyon vígjátékrasikeredett, amolyan erőltetett humorra (vannak benne nagyon nagy poénok is azért), mégis van mondanivalója. Még fogok írni párat, bármost nem jutnak az eszembe. Még ami nem film, hanem sorozat: Hazudj, ha tudsz. Társadalmi dolgokat vet fel (bizalom stb.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Január 26, 2011 Share Posted Január 26, 2011 South Park összes része! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 26, 2011 Share Posted Január 26, 2011 Gamer - Játék a végsőkig Mennyire elerénytelenedett abban a filmben az emberiség Megvan! Hülyék paradicsoma!!!!!!!!! Nagyon nagyon nagyon ajánlom mindenkinek. Csak gondoljatok bele, hogy megtörténhet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prüstü Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 Mechanikus narancs Gyilkos túra Szarvasvadász Wickerman - a régi Memento Ütközések ja és persze jó szokásomhoz híven a lényeget kihagytam: Jákob lajtorjája, na meg a Gépész, 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikorsky Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 Az ember gyermeke. Hihetetlen, hogy mennyire valóságosan mutatja be a gyermekek nélküli és pusztulásra ítélt világot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 Rainmen. Szerintem alapmű. A másik alap,a Holt költők társasága. Aki valamelyiket nemlátta, annak kötelező Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathproof Posted Január 29, 2011 Share Posted Január 29, 2011 Sleepers - Pokoli Lecke,Schindler listája,21 gramm,Beszélj hozzá,Sorstalanság... Forrest Gump - az a 2 jelenet amikor meghal az anyukája és Jenny is elhagyja(meghal),én akkor sírtam! Annyira tökéletes film,hogy az valami hihetetlen!Egyszerűen imádom! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakec01 Posted Január 30, 2011 Share Posted Január 30, 2011 Erin Brockovich - Zűrös természet Gran Torino: avagy nem mindenki egyforma a társadalomban, legyünk egymással toleránsak Isten Városa (Citade de Deus) (City of God) : itt realisztikusan van ábrázolva Rio De Janeiro nyomornegyede Hirtelen ezek jutottak eszembe Ja meg a Köd vége (Stephen King), ott nem is elgondolkodik az ember, hanem ledöbben és csak nézi a stáblistát. Nálam legalábbis jó pár percbe telet míg megállítottam a filmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doom1411 Posted Január 31, 2011 Share Posted Január 31, 2011 Szerintem a Házról Házra igencsak elgondolkodtató h helyes-e csúfolni embereket amiért nyomorékok,na meg h egy ilyen ember is ember hiszen nagyon nagy kitartás van benne! Nagyon nagy emberi dráma..megható nagyon ajánlom mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_light Posted Február 3, 2011 Share Posted Február 3, 2011 Mars mentőakció(az arc a bolygón,meg az egész eredete az emberiségnek) Silent Hill(a végén megmenekülnek,de mégis a szellemvilágban ragadtak) Legenda vagyok Egyelőre ennyi jutott eszembe,de sok olyan a világgal és világegyetemmel kapcsolatos film szóbajöhet amin el lehet morfondírozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Február 4, 2011 Share Posted Február 4, 2011 Clint Eastwood által rendezett filmek. A Gran Torino-t én is ki emelném, amellett hogy nagyon jó film, még jelenlegi topic témájába illő is Képlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Február 15, 2011 Share Posted Február 15, 2011 Mr Nobody 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisadeath Posted Február 16, 2011 Share Posted Február 16, 2011 Black Swan Viharsziget (engem legalábbis gondolkodásra késztetett) Dal egy agyonvert fiúért Mátrix Én, Pán Péter Most hirtelen ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts