reaktor4 Posted Április 23, 2010 Share Posted Április 23, 2010 Nálam: Fűrész I-II Prison Break fordulatai The Mist befejezése Hetedik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tier7 Posted Április 25, 2010 Share Posted Április 25, 2010 Viharsziget, tegnap láttam. A csattanó mellett a zene, hangulat és képvilág is egy élmény volt. A hetedik, nem kell részletezni... Dogville (A menedék) nem egy hétköznapi film. Csak annak ajánlom aki szereti a klasszikus filmvilágtól való elrugaszkodást. Szeretni bolondulásig, nagyon "gáz" És végül, de nem utolsó (SŐT) sorban; Keserű méz, legalább fél óráig nem tértem magamhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flakeless Posted Május 7, 2010 Share Posted Május 7, 2010 Legbelső Félelem aki látta tudja miről beszélek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rewals Posted Május 9, 2010 Share Posted Május 9, 2010 Másvilág Hatodik Érzék Tökéletes Trükk Angyalok és Démonok(De inkább a könyv) Fűrész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkterror58 Posted Március 24, 2013 Share Posted Március 24, 2013 Sziasztok! Bizonyos filmekre már "csak az érettebb ifjúság képviselői", esetleg film-megszállottak emlékeznek. No például ilyen - egy nagyon nem kiszámítható csattanóval - a tárgyalótermi filmek alapműve az Agatha Christie művéből Billy Wilder rendezésében készült 1957-es "A vád tanúja" (Wittness of the prosecution - szószerinti fordítás!) a feledhetetlen Charles Laughtonnal és a szintén feledhetetlen Marlene Dietrich-el. A film fekete-fehér és lényegében színdarab, mert 90%-ban a tárgyalóteremben játszódik, de fantasztikusan jó és olyan csavar van a végén, amire senki sem számított. Hasonlóan megemlíteném még 1997-ből a "The Game/Játsz/ma" c. Michael Dougles-Sean Penn filmet, ami szintén egy nagy csavar a végén. Hirtelen ez jutott most eszembe. Üdv Mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkterror58 Posted Március 24, 2013 Share Posted Március 24, 2013 Viharsziget, tegnap láttam. A csattanó mellett a zene, hangulat és képvilág is egy élmény volt. A hetedik, nem kell részletezni... Dogville (A menedék) nem egy hétköznapi film. Csak annak ajánlom aki szereti a klasszikus filmvilágtól való elrugaszkodást. Szeretni bolondulásig, nagyon "gáz" És végül, de nem utolsó (SŐT) sorban; Keserű méz, legalább fél óráig nem tértem magamhoz. Bocsánat, még elfelejtettem, hogy azért a Hatodik érzékben az "apró jeleket" csak azután fedezed fel, miután megtudod a végén, hogy mi a helyzet. A másik ilyen hasonló fordulat/meglepetés, amivel teljesen egyetértek, az a "Más-világ". Nekem legalábbis nagy meglepetés volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clevanille Posted Március 25, 2013 Share Posted Március 25, 2013 Huh, hát a mai filmalkotások közül nem nagyon lehet kiemelni egyet sem ezek alapján (mármint állejtős csattanó)... sajnos. Nálam a pálmát viszi a Hatodik Érzék, véleményem szerint az egyetlen Shyamalan film amit érdemes megnézni, illetve mellette áll közvetlenül a K-Pax (Kevin Spacey egyik legjobb alakítása a Hetedik után). Ha valaki nem látta volna, nagyon ajánlom, tele van csavarral és a stáblista alatt sem tudod hogy mi is volt a valóság. Zseniális. No és persze ott van az örök kedvenc Trumann-show, na a végjáték ott is megér egy misét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 25, 2013 Share Posted Március 25, 2013 A bukás - Hitler utolsó napjai Nem fogjátok elhinni, mi a vége (irónia vége) Viccet félretéve Fight Club zseniális volt. Lehet, hogy nem az utolsó 5 percben van és volt aki már sejtette, de szerintem zseniális volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts