bikas Posted Január 5, 2010 Share Posted Január 5, 2010 Angol kutatók elsőként vizsgálták meg, hogy létezik-e a nevezetes G-pont, ám arra az eredményre jutottak, hogy puszta hiedelemről van szó, kitaláció az egész. Mi eddig is tudtuk, hogy létezik a G-pont A londoni King's College munkatársai 1800 angol hölgyet vizsgáltak meg, de a vizsgálat különlegessége - azon túlmenően, hogy e kérdésben az első - az volt, hogy kizárólag egypetéjű és kétpetéjű ikreket vontak be a kutatásba. A szakemberek egyik feltevése az volt, hogy ha az egyik egypetéjű iker azt állítja, hogy van G-pontja, akkor a testvérének is ezt kellene mondania, csakhogy ez ritkán volt így. A vizsgálat során semmiféle tudományos bizonyítékát nem találták annak, hogy a G-pont létezne. Az egyik szakember szerint teljesen felelőtlen dolog, hogy húsz éve ennek a misztikus pontnak a létezéséről és fontosságáról győzködik a nőket és a férfiakat, miközben senki sem tudja objektíven bizonyítani. Az angol kutatók szerint szubjektív élményeken alapuló és közkeletűvé vált hiedelemről van szó, bár más szakemberek továbbra is a G-pont létezése mellett érvelnek. A G-pont a német nőgyógyász, Ernst Gräfenberg tiszteletére kapta a nevét, mivel ő volt az, aki elsőként azt állította az 1950-es években, hogy felfedezte. Majd az amerikai szexológus, Beverly Whipple volt az, aki a G-pontot közismertté tette az 1980-as évek elején. A brit kutatók leleplező tanulmánya a Sexual Medicine szakfolyóirat legfrissebb számában jelent meg. Forrás: STOP/Daily Mail Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Nem azért, de ez ellentmond az eddigi, nőkkel átélt tapasztalataimnak. Ott van az, csak érteni kell hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywave Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 énis hiszek benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 kíváncsi volnék, hogy az ilyen kutatóknak milyen szerény szexuális tapasztalataik lehetnek, hogy ilyen kísérleteket végeznek. mert attól, hogy ők nem találták, még létezhet Angol kutatók amúgy a legtöbb ilyen kezdetű cikk többnyire hasonló marhaság, legalább röhögtem egy jót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Én sem hiszem el, hogy kamu lenne! Ahogy Don_Giamatti fórumozó társunk mondta, én is tapasztaltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 szerintem létezik és késsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Március 6, 2010 Share Posted Március 6, 2010 ... John, Andrew és Christopher, a King's College nagy-nagy tudósai összedugták a fejüket, miszerint valamit kellene tenni.Mivel mióta ivarérettek, azóta, ha voltak is nővel, az a csúcsig soha nem jutott el.Csalódttságukban facsarták az agyukat, hogyan is lehete megbosszulni a világon, hogy ez a helyzet, mert biztos hogy itt csak mással lehet a baj.Aztán valamelyikük kitalálta az elméletet, a másik leírta, a harnadik kijavította a helyesírási hibákat, aztén elégedette dörzsölték a tenyerüket, hogy most aztán megkapja mondenki, aki azt hiszi, hogy jó az ágyban! Saját véleményem:És ha nincs?Akkó' mi van?Ettől az elmélettől függetlenül ugyanúgy fognak párásodni az ablakok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 Nincs jelentősége szerintem... a "szerszámnak" megvan a helye, és innentől fogva minden férfi maga dönti el hogy hogyan szerez örömet a nőknek Ha nem csak magadra figyelsz, akkor észreveszed, hogy mi tetszik nagyon a csajnak, és mi kevésbé.Lehet néhány nőnek csak a pénztárcádban találod meg a G pontját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 De bírom: mennyi ilyen fizetett ráérős tudós van, akinek van ideje ilyesmivel foglalkozni, meg azt hogy már mindenre van tudományos magyarázat, a marhaságot is belebeszélik az emberbe... (híradók) Tenné inkább hasznossá magát, menjem a kőfejtőbe. Létezik az, csak mint fentebb írták meg kell keresni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Március 12, 2010 Share Posted Március 12, 2010 Mi ez műszaki rajz a p*na alkatrészéről??? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Március 12, 2010 Share Posted Március 12, 2010 Ezt a rajzot én se igazán tudom értelmezni xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Március 25, 2010 Share Posted Március 25, 2010 Jaj de tudatlanok vagytok! Az egy kitekert hüvely, az a Leonardo Da Vinci-s valami meg annak a mikroszkópikus nézete. xD De amúgy meg sztem is hülyeség hogy nincs. Akkor mi az a pont ami van a nőknek ott bent? Amúgy meg ha angol nőket vízsgáltak meg és arra jutottak, hogy ez az egész hülyeség. Akkor az angol nőknek nincs G pontja és kész, nem értem, hogy mér terjesztik ki az gész világra ezt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrvaa Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 kíváncsi volnék, hogy az ilyen kutatóknak milyen szerény szexuális tapasztalataik lehetnek, hogy ilyen kísérleteket végeznek. mert attól, hogy ők nem találták, még létezhet amúgy a legtöbb ilyen kezdetű cikk többnyire hasonló marhaság, legalább röhögtem egy jót Ez így van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Mi az isten ez a firka? Lehet hogy nem emberi vaginát vizsgáltak meg, mert ez biztos hogy nem hasonlít arra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts