under Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Nehezen férne el bárki zsebében a netbookból készített androidos mobil. Bizonyára mindenki emlékszik a MacGyver című sorozatra, amelyben a főhőst alakító Richard Dean Anderson házi módszerekkel fantasztikus eszközöket állított elő. Kissé rá emlékeztet a lentebb látható videó készítője is, akit alkotói vágya arra sarkallt, hogy egy Dell Inspiron Mini netbookot okostelefonná alakítson át. A művelet egy része fel lett véve, és elég meggyőzőnek tűnik ahhoz, hogy valóban hihető legyen a történet - tényleg sikerült neki. Az érdekesség, hogy a mozgókép tanúsága szerint hívásra is teljesen alkalmas a mobil. http://v.youku.com/v_show/id_35468083.html Az operációs rendszere nem konkrétan a Google Android, hanem az azon alapuló oPhone-platform. Ez a Lenovo nevéhez fűződik, akik elsőként jelentek meg a kínai piacon erre épülő készülékkel. forrás: nonstopmobil.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo91 Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Ennek most mi értelme? öregeknek készült, hogy jól lássák a betűket szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 Már azt hittem hogy mobil, csak egy dell laptop de azért ötletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Február 26, 2010 Share Posted Február 26, 2010 Ezt minek csinálták meg? Nemértem... :blink: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts