turbos Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Egyik haver mesélte, hogy van egy olyan spec hang, amely megmozgatja a belek izmait, úgy, hogy teljesen elerjednek és jön a hasmars megállás nélkül! Valaki tud valami bővebbet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 erről a south parkban is volt szó, tehát biztos igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Egyik haver mesélte, hogy van egy olyan spec hang, amely megmozgatja a belek izmait, úgy, hogy teljesen elerjednek és jön a hasmars megállás nélkül! Valaki tud valami bővebbet? turbos, te nem vagy normális! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilla Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Ezt barna hangnak hívják. És a katonaság is kísérletezik vele, de az eredmények titkosak. De ha minden áron be akarsz sz@rni akkor vegyél be 1 adag hashajtót, aztán állj be 1 1200W-os mélyláda elé és nyomd fel a hanerőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbos Posted Március 31, 2007 Author Share Posted Március 31, 2007 tilla-tilla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Tényleg van ien, az állítólagban tesztelték a dolgot de ez csak egy mítosz és megcáfolták elég keményen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardan Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 ja azt a részt én is láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Elég jó rész valami 0,28 hanggal van a egyvonalas C alatt ha jólemlékszem. Majd megnézem megint. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jezzy Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Volt egyszer a Brainiac-ban és nagyon dúrva volt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbos Posted Április 1, 2007 Author Share Posted Április 1, 2007 mi az a Brainiac? és hol tom megnézni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj.Dru Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 :D:D de h*lyék vagytok a barna hangot csak South Parkban találták ki nemlétezik ilyen, már kisérleteztek vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Hát a Brainiac olyasmi mint az Állítólag és a Discoveryn szokták adni... De megoszlottak a vélemények mert az állítólagban megcáfolták a brainiacben nem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roy3558 Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 South Park.. 4 millió furulyás... baarna hang... élő adásban... Aki nem látta feltétlenül meg kell néznie! xDXDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 ez a barna hang, a sp-nak van is 1 ilyen része Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 tök jó lenne hallani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Ezt a marhaságot... Hányató hang nincs? Vagy betegség hang. Meghalgatom és nem kell sulibamenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancsi111 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Van olyan frekvencia(nagyon alacsony), ami nagy teljesítményen fájdalmat okoz, de hogy az ember besz@rik tole, azt nem tudom De az esélye, hogy ilyennel találkozz nagyon kicsi, foleg konstrukciós(ebbe sorolom a koltségeket is a felépítésére) határok miatt(Egyenlore)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozenmeat Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 NNah mondom hogy kell beszaratni mindenkit!!! Összehívod a kiválasztott embereket nyáron ugy 8-9 óra fele. Kell egy jo hely ahol bőven elfértek.Amit tenned kell: Kitömöd a zoknid foghagymával. Raksz tüzet a társaság középpontjában.És elkezdesz ugrálni a tüz körül miközben a zoknival dörzsölös a hátad és ezt kiabálod.,,Én vagyok a büdös zokni király!"Szerintem minden jelenlévő ismerősöd összefossa magát.(A röhögéstől) XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Lol de hülye vagy :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Na ja! De ahogy elképzeltem, tényleg bevállna. Lehet, ki is próbálom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Fennvan a barna zaj.mp3 csak rákéne keresni, aztán próbára tenni magatokat http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...mp;hl=barna+zaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gOOrn Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Ez hülyeség! Mi köze van a hangnaka beledhez? esetleg vmi olyan frekvencia, ami úgy rezget meg, hogy kijön belőled minden. De ez is hihetetlen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 ép most néztem meg énis azt a részt most lett vége de nem sz@rtam be XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Akárhányszor hallottam, sohasem fostam össze magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Sztem ez marhaság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Hát ha anno feltalálták a hangágyút ami szépen piszkítás nélkül szétszaggatta az ember belső szerveit akkor sztem ez a barnahang dolog is létezhet.... Ebben a hangágyúban az volt a baj h a visszafelé is elsült...a gazdija szervezetét is átrendezte 1 kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Én is meghallgattam és nem szartam be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OG.Loc Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 volt 1 haverom már elköltözött járt furulya szakkörre nah mind 1 a lényeg h 1 haverral kisérleteztek és vhogy sikerült neki meg ő is be**rt kb 2órahosszáig folyamatosan xxd a southparkot én is láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts