kaloz007 Posted Január 1, 2010 Share Posted Január 1, 2010 Több filmben is elsütik ezt a "poént" Hogy "szeretlek" (válasz)"köszönöm". Ti vajon hogy reagáltok reagáltatok erre? Amikor váratlanul ér benneteket ez a mondat? (be vallom én is voltam már hasonló helyzetbe mint a a fent említett példa.. és csak utólag gondoltam bele hogy hupsz) Ill ki hogy tér ki a "válasz adás elől " Szerintem érdekes téma... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Január 1, 2010 Share Posted Január 1, 2010 Attól függ, ki mondja. Ha olyan, akit nem szeretek, kitérek előle, ha olyan, aki igen, mosolygok, átölelem, és mondom neki,hogy "én is téged" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Január 1, 2010 Author Share Posted Január 1, 2010 Tételezzük fel hogy olyan akit kedvelsz... de hirtelen jön (váratlanul) ÉS hirtelen nem tudsz mit mondani ( vagy épp semmi normálisat) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Január 1, 2010 Share Posted Január 1, 2010 Nekem erre a válasz általában ennyi: Tudom, én is ... magamat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Január 2, 2010 Author Share Posted Január 2, 2010 Na valami ilyesmire gondoltzam spamelo vicces, vagy épp kínos... Egyszóval nem szokványos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Fúúúú, hát volt olyan mikor váratlanul ért és fogalmam sem volt mit mondjak. Aztán lesmároltam és addig kicsit feldolgoztam mivan, majd mondtam, hogy: "én is Téged!" (Persze csajjal volt! ) De volt olyan is, hogy egyből rávágtam, hogy: "én is Téged!", lesmároltam és ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolacui Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Ha olyan személytől hallom, akitől szívesen hallanám és én is hasonlóan érzek iránta, akkor a válasz az, hogy: „Én is szeretlek.” Sokak azonban a szeretlek szót gyakran hobby szinten űzik. Nem tudják megkülönböztetni a kedvelleket, a hirtelen fellángolásokat a tényleges valódi szeretlektől. A szó teljesen elveszti az értelmét. Én boldog párkapcsolatban élek a kedvesemmel több éve már, mégse használjuk gyakran ezt a szót. Elvétve néha kicsúszik a szánkon, de valójába véve úgyse a szó számít, hanem az, hogy hogyan viselkedünk egymással szemben. A szerelmet nem szavakban kell mérni, szépeket bárki tud mondani, de valójában szerelmesen viselkedni már kevesen tudnak. Persze olyan már velem is előfordult, hogy valaki azt mondta nekem szeretlek, és szívem szerint a világból is kifutottam volna, annyira rosszul lettem tőle. Ilyenkor persze tisztább rögtön közölni az illetővel, te nem ugyanúgy érzel iránta, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett. Hülyeség arra várni, hogy majd beleszeretsz az illetőbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Én a jó öreg csillagok háborújára alapozok."szeretlek" a válasz "Tudom".Utána reakciókból már következtetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Ezt a szót szerintem csak akkor szabadna kimondanunk ha tényleg úgy is gondoljuk.. Csináltam egy rövid videót a szerelemről ,a szövegét lehet olvastátok már... http://www.youtube.com/watch?v=4DpEP46fkDY Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Január 3, 2010 Author Share Posted Január 3, 2010 Én a jó öreg csillagok háborújára alapozok."szeretlek" a válasz "Tudom".Utána reakciókból már következtetek. Ez hol volt? fura erre de nem emlékszem hogy lett volna benne ilyen. (de tippen pl a 6 rész? vége? bár asszem ott épp arról volt szó hogy Solo mondta hogy félre áll.) Bár utána elképzelhető ott vhogy más figyel az ember jooker volt ilyen film is nem "igazi szerelem címmel." Jó ez a videó, valahogy Mckey (Rodney Mckey) jutott eszembe, amikor mondja a barátnőjének hogy megkomolyodott és komoly kapcsoltatott szeretne, pl megházasodni. És akkor a csajnak felcsillan a szeme tényleg? (meglepődve mondja) És Rodney meg hirtelen nem tudja jól kifejezni magát és azt mondja " De nem veled" " Már mint te is lehetnél" stb. A lényeg arra gondolt hogy nem most De az egyik legjobb fej Atlantiszon xd ( nagyon jó színész (David Hewlett) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 ha érzem, látom, tapasztalom, h van mögötte tartalom és őszinte, akkor ezt: én is, én is, én is...... szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 14, 2010 Share Posted Január 14, 2010 Szeretlek , ez logikus de néhol vígjátékokban a válasz az is hogy , aham igen..... majd nézi tovább a meccset a csávó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikici Posted Január 14, 2010 Share Posted Január 14, 2010 Erre nagyon nehéz válaszolni mert ez helyzettől is és az egyéntől is függ! Nincsen két egyforma helyzet! Van hogy zavarba jössz és az a jó ha nem jössz zavarba akkor nincsen értelme az egésznek! Mindenképpen meghatónak kell lennie és ha igy van akkor nem szabad elviccelni mint ahogy kimondani sem szabad csak ha tényleg igy van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxinger Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 Erre csak improvizálni lehet Mikor epp mi jut eszembe. Volt olyan, hogy azt mondtam ra, hogy, takaroggy,há ***** vagy? ezek persze olyanoknak szoltak,akik egyáltalán nem erdekeltek. es immar tobb, mint masfel eves kapcsolatom van...neki asszem meg nem mondtam egyiket se ezek kozul Őt szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 Jah... és ha öntelt napom van akkor meg ez a válasz Igen, tudom, mivel engem csak szeretni lehet De persze ez is attol függ h ki mondja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Január 21, 2010 Author Share Posted Január 21, 2010 Ma 2 csaj beszélt az aulába (igazából 3 de nem lényeges...) Arra figyeltem fel amikor mondta az egyik: mondtam neki, hogy szeretem, erre ő "ezt még megbeszéljük" (már mint a srác) mondta az idézőjelest). Azt hogy ezt most msn-en keresztül telefonon vagy személyesen történt-e nem tudom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 Ha egy csaj mondja, az a személyiségétől függ, vagy éppen az adott helyzettől. Már velem is történt ilyen, h olyan csaj akit kedvelek mondta h szeret, a válaszom egy finom csók volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Február 27, 2010 Share Posted Február 27, 2010 Ez tényleg érdekes téma! Ha valaki olyan mondja, aki tetszik nekem, biztosan kérném, hogy ismételje meg, nem-e rosszul hallottam - ha még is jól hallottam, beszéljenek a tettek helyettem.. Ha már járunk, akkor: én is szeretlek! Ha nem tetszik nekem, inkább elterelem a témát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Február 27, 2010 Share Posted Február 27, 2010 mostanság nekem ezt egy olyan lány mondogatja, aki csak barátként tekinte rám, és vsz csak barátként szeret.. ritka rossz visszamondani neki, hogy én is szeretlek, úgy, hogy nem tudja, mi van mögötte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petit :) Posted Február 28, 2010 Share Posted Február 28, 2010 barátként tekinte rám, és vsz csak barátként szeret én is hasonló cipőben voltam : ) eleinte nem tudtam mire vélni és eldönteni, hogy mi ez utánna ezt mondtam neki, hogy ,,ezt így nem lehet döntsd el mit akarsz" mármint a ,,szeretlek"-re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Augusztus 3, 2010 Share Posted Augusztus 3, 2010 Hát én úgy vagyok vele,hogyha olyantól halom, akitől nem szeretném, akkor azt mondom neki,hogy helyes. De ha olyantól hallom,akitől szívesen hallanám, akkor azt mondom, hogy Én is téged. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 -Szeretlek! -Majd elmúlik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Július 25, 2011 Author Share Posted Július 25, 2011 Úgy látom azért gyűlnek a válaszok, érdekes így visszaolvasni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Március 3, 2012 Share Posted Március 3, 2012 Ha olyan akit szeretek, akkor megmondom hogy én is őt, megölelem/megpuszilom/megcsókolom stb... Ha pedig olyan akit nem, akkor alkalmat kerítek rá, hogy lekoptassam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyzie Posted Augusztus 9, 2012 Share Posted Augusztus 9, 2012 - Szeretlek! - Kiváló ízlésre vall... :DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smile_221 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Sokmindentől függ. Ha egy naív csaj aki már 2 nap után ezt mondja, akkor megdugom és lepattintom. Ha pedig tényleg normális idő után jön elő a kérdés és én is szeretem, akkor azt mondom, hogy "én is szeretlek téged" és jól megszeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts