Creoque Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 (edited) http://index.hu/video/2007/03/24/itt_a_tavasz_dagad_a_fasz/ Menyhárt tamás elmélkedése a világ dolgairól Sok igazságot mond a srác és igazából csak harmadjára figyelsz arra amit mond, mert elsőre szétszakadsz a röhögéstől... Módosította Augusztus 23, 2007 spirituell Áthelyeztem a Gumiszobába! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Akármennyire röhögtök van benn egy kis igazság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 az evolúció lényege a mák... egyébként nem kis igazság van a mondókájában. szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 de érdekes ez a dolog, a művészetnek nincs lényege mert mindeki számára más és más lesz a lényeg, az is művészet ahogy a pók a hálóját szövi, vagy ahogy a szél fújja az avart, ahogy a méh mosdik a harmat könnyeiben, a művészet nem az amikor néhány ecsetvonást dobont egy vászonra vagy mindent a végtelenségig aprólékosan megmintázunk...az igazi művészet nem innen fakad....a művészet az önmegvalósítás egy szinonímája...számomra legalábbis...minden egyes munkámban egy érzést egy pillanatot mutatok meg, úgy h a szemlélő is átérzi....a pillanat varázsát...számomra ez a művészet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Ez a fickó nekem rohadtul nem tetszik... Nem tudom, miért, egyszerűen ökölbe szorult a kezem, míg néztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 tény h érdekes figura de é nembántanám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Ökölbe szoruló kéz akkor kell amikor nem arról van szó amit mi vallunk...Itt inkább picit fura a dolog,de mégis valahogy érthető és átélhető...sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 aggress én nemszeretem a BMX-et mert pici, megversz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 ha érti a müvészet lényegét akkor mért nem boldog megtalálta ami fontos? ezen "müvészek" egy része tehetségtelen akarnokok hisztis gyerekként a müvészet megfoghatatlanságába bujva probálják elhiteteni a többiekkel hogy ök mekkorák és mi nem törödünk velük .... én nem vagyok müvész de ugy gondolom ha valaki az akkor nem tud nem alkotni és ebben örömét is leli .. ezek csak szenvednek és pozolnak közben másokat lealázva mintegy jogként követelik a pénzt azoktól akiket lealáznak ... mostanában sok az extrém sport meg extrém müvész meg hasonló bátor lenne az a valaki annyira extrém hogy megbotránkoztatás nélkül önmaga? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 nalátod ezis egy nézőpont és nagyon igazad van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 aggress én nemszeretem a BMX-et mert pici, megversz? Csak elbeszélgetek veled Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 azt mondod is ? kicsit durva leszek ...az érthetőségért .. megközetitem a szintet :nézetem szerint a következőt mondja !" bepisiltem.? és ezért az anyám a hibás mert megszült b.meg " ebben is van igazság nem is kevés bepisilt és h az nanyja szülte... ettöl még nem müvész csak hisztis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 hátigen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Minden csak nézőpont kérdése...és,mint tudjuk mindent meglehet közelíteni alázattal illetve 'nemtörődömséggel' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 "Senki sem ért meg attól még nem vagy művész" A másik meg, a sok káromkodástól sem lesz vki művész, max. csak azért lesz "menő" mert olyan ez is mint a Szalacsi vagy a Jenő-s dolog. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 "jenős Dolog" egyemmeg deédes a művész is ember de lehet hogy mégsem, de pont azért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Április 26, 2007 Share Posted Április 26, 2007 (edited) ajjajj ugye?? :) Módosította Szeptember 14, 2007 Gabi89 Feleslegesen ne idézd az előtted szólót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Hát van benne vmi amit mond... szóval az télleg igaz hogy nem szabad erőltetni mer az már nem művészet. Pölö ha leülsz tök üres fejjel és asszondod hogy te márpedig írsz egy dalt (ez csak példa) és több óra szenvedés után összehozol valamit az 98% hogy tök sz*r lesz Másrészről viszont elég beképzelt csákó de jót röhögtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts