mcgajver Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 (edited) Szeretném tudni ,hogy mi a véleményetek az ünnepekről. Esetleg ki miért igen vagy nem szereti. Módosította December 27, 2009 mcgajver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandy1992 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Én azért nem szeretem mert már elegem van a rokonokhoz járkálásból ajándék vevésből meg egyéb ilyenekből... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandy1992 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Én azért nem szeretem mert már elegem van a rokonokhoz járkálásból ajándék vevésből meg egyéb ilyenekből... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Nincs hozzá hangulatom. Unom már, hogy erőltetnem kell azt, hogy boldog vagyok. Szeretet ünnepe? Akkor miért szól az egész arról, hogy ki kap drágább ajándékot? Miért van október végén feldíszítve minden bolt? Hányni tudnék már ettől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Igazad van Robinho, mindenből, csak a pénzt csinálják. De az olyan jó érzés amikor látom anyum arcát, hogy milyen boldog, mert ajándékot kapott. Apum már más téma, mert kiskorába meghalt az annya és karácsonykor mindig depis, hogy nem tudott az anyukájával eltölteni egy normális karácsonyt. Szóval többek között ezért szeretem is meg nemis a karácsonyt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 én szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Minden munkaszünettel járó ünnepet szeretek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Én szeretem, konkrétan legjobban a Karácsonyt. Nálunk sosem az volt a lényeg, hogy drága ajándékokat vegyünk, családdal, barátnővel a vásárt és a kivilágított várost járni, készülődni, díszíteni, 24.-én sütni, főzni, majd együtt megvacsorázni, majd ajándékozás, utána lévő napokban, pedig rokonlátogatás, szóval én szeretem! Igyekszünk arra a pár napra minden gondot elfelejteni, vannak bőven, de azokat, ha csak egy kis időre is, de félretesszük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Igen, kellenek ilyen napok is néha az unalmas hétköznapok mellé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Február 21, 2010 Share Posted Február 21, 2010 Igen, bár inkább csak a karácsonyt. Azért, mert akkor nyugalom van, csend és jó azért ha 1 évben 1-szer ilyen is van. Na persze aztán tud unalmas is lenni, de azért egyszer elviselhető. És szeretem a karácsonyi filmeket is, bár már az összeset vagy 20-szor láttam, de hát ez van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Február 21, 2010 Share Posted Február 21, 2010 Unom már őket, főleg a Húsvétot. Nem várom egyiket sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Nincs vele semmi bajom c sak annyi,hogy némelyik nagyon eröltettet és Uncsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Minden munkaszünettel járó ünnepet szeretek! Ezzel én is így vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Március 22, 2010 Share Posted Március 22, 2010 Igen ,mivel munkaszüneti nap is egyben . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Március 23, 2010 Share Posted Március 23, 2010 Igen csipázom a karácsonyt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts