EmM Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 1. Medgyessy Péter: Ügynök múltam 2. Csurka István: Akik nélkül szebb lenne avilág 3. Torgyán József: Akiket távozásra invitáltam 4. Csonka András: Én és a férfiak 5. A női orgazmushoz vezető út 6. Nők, akikkel eddig nem feküdtem le 7. A pártok igéretei 8. A Föld Történelme (by rolee) 9. Amit a DOS nemtud (by rolee) 10. A nő logikája (by rolee) 11. Háború és Béke 600 oldallal bővített változata (by rolee) 12. Hogy képes az anyós kezelni aszámítógépet (by rolee) 13. Medgyessy Péter: Ööööö 14. Az élet értelme 15. Hogyan legyünk emberek? 16. Microsoft-hibajelenségek 17. Használati utasítás lányokhoz 18. A Zsudu, cigány család családfája 19. Magyarország anyósainak összes gonosztette 20. Windows lehetséges hibái és gyakorisága 21. Reklámok a TV-ben - felsorolás 22. Sztárok Magyarországon 23. Medgyessy Péter: kubai élmények 24. A Windows 2000 hibái 25. A Vodafonos percdíjtáblázatok apróbetűs megjegyzései 26. "Én megmondtam előre", avagy igazságok a Mein Kampfban 27. Leghosszabb könyvek listája ;-) 28. A férfiak használati utasítása! : ) timite 29. Magyar közlekedési morál jellemzése 30. Megkenhető emberek listája magyarországon... 31. Pártok lopásai magyarországon... 32. Igazgatók évzáró beszéde 33. Az univerzum képekben 34. A hülyeség magyarországi képviselöi... 35. Magyar káromkodások gyűjteménye 36. Plasztikai sebészeti beavatkozások Michael Jakson arcán 37. A McDonald's-ot látogató 100kg feletti emberek névsora 38. Választási ígéretek 39. Kormány - elsikált ügyek 40. Egy férfi összes masztrurbációjának részletes leírása, időrendi sorrendben, a kezdetektől a végekig 41. Az általam megszerezni kívánt nők listája 42. Állandóan éhes emberek listája 43. Dacia tulajdonosok névszerinti listája Romániában. By: SomaX18 44. Kérdések lehetséges válaszai 45. Hány rizsszem van Kínában? 46. Ünnepi beszéd 47. Egyszerüen, és gyorsan: Microsoft Windows 98 48. Volt titkosügynökök a Parlamentben: felsorolás 49. A munkaköri leírásod (apróbetűs rész) 50. Bill Gates ígéretei a következő Windows verzióról 51. Egy nap intimbetét reklámjai a médiákban, kronológiai sorrendben 52. Windows-os hibák és elhárításuk 53. Miért marad el a 100 napos program 54. Magyarország meg a futball 55. Minden tudnivaló a Windowsról 56. A nők működési alapelve 57. Miért kaptunk ki-avagy a magyar labdarugó válogatot magyarázatai 58. Miért gyűjöljük a politiukusokat! 59. Felsőoktatási vizsgakövetelmények 60. Kátyúk az utcákon: felsorolás méret szerint 61. Okok a határidő csúszásra 62. A fidesz választási igéretei 63. Kormánypárti ígéretek 1990-től napjainkig 64. A nők működési elve 65. Bovli termékek listája a hypermarketekben 66. Áremelések az utóbbi 4 év alatt 67. Újgazdag emberek magyarországon 68. Adómentes külföldi cégek listája magyarországon 69. Adófajták magyarországon 70. Vállalkozók magyarországon 71. Adócsalók névsora 72. Hypermarketek magyarországon: felsorolás 73. Shoppingolás technikái 74. Ciciababák magyarországon 75. Autós reklámok típusai 76. Leamortizált autók napjainkban 77. Mobiltelefon reklámok címei abc sorrendben 78. Cigányok magyarországon 79. Mobiltelefon típusok 80. MSZP igéretek a 2002-es időszakra 81. Domain tulajdonosok névsora 82. Internetből gazdagondi akarók száma 83. Ingyenélő hirdetniakarók az interneten 84. 2 mobiltelefonnal rendelkezők listája 85. Tervezett plázák magyarországon: felsorolás 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger62 Posted Május 22, 2022 Share Posted Május 22, 2022 Köszönöm szépen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts