foxymaxy29 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Én ma raktam 48 ezret mert azzal kereken 100 ezret nyerek a 091-es kosár meccsre a galatara.. kell nekik felétlen a győzelem és a németeken idegenben nem olyan jók.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Akkor hajrá! Az már nem kis pénz. Én tegnap is buktam. Valamiért sehogy nem akar összejönni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 én most szüneteltettem egy kicsit. majd következő BL meccseket megtippelem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 tegnap elbuktam a görög meccs miatt 10 ezret! ;( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 kedd és szerdai meccsekre mit tippeltek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 (0-1) Porto - Austria Wien - Hazai(0-1) Arsenal - Marseille - HazaiAjax - Barcelona - VendégCeltic - Milan - VendégTét: 500 FtNyeremény 4000 Ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Dortmund - Naples, én döntetlenre tippelnék. A Dortmundnak már nem kell hajtania, tuti továbbjutók. Anti: Én a Milan szereplését látva nem mernék rájuk fogadni. Tudom, hogy a Celtic se remekel, de megfogadtam, hogy fél évig nem kockáztatom meg, hogy megtegyem őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ezt nem játszottam meg. Nem régóta játszok, de eddig még egyszer sem nyertem, ezért pár hónapig szüneteltetem a dolgot. Sajnos szánalmas a kedvenc csapatom mostani formája, meg úgy az egész vezetőség. Már így is botrány volt a múltkori meccs után, így szerintem ezt ma be kell húzniuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 ki a kedvenc csapatod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Január 13, 2014 Share Posted Január 13, 2014 pár hónapos kihagyás után újra fogadtam tenisz meccsekre,remélem nyerek is! Habár már várom a BL-t!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Január 13, 2014 Share Posted Január 13, 2014 Hajrá! Majd írj, hogy hogy sikerült! A kedvenc csapatom egyébként az Ac Milan, de nem valami rózsás a helyzet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Január 28, 2014 Share Posted Január 28, 2014 egy időre befejezem a tippmixet,tenisszel nyertem egy kis pénzt,majd azt visszaforgatom.Most nincs semmi olyan amire fogadnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Február 27, 2014 Share Posted Február 27, 2014 mit szóltok a BL eredményekhez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Március 29, 2014 Share Posted Március 29, 2014 Mit gondoltok? Naples - Juventus H Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Március 30, 2014 Share Posted Március 30, 2014 Nagyon nehéz megmondani. Én nem vállalnám be De ha mégis tippelnem kell, akkor én azt mondom Juventus győzelem, vagy döntetlen. Én ezt raktam meg:Sassuolo - Roma - Vendég Torino - Cagliari - Hazai Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Március 30, 2014 Share Posted Március 30, 2014 Végül mégse fogadtam. Egyébként a nővérem életében háromszor fogadott, de csak 500 ft-ot tett meg, majd annyira megtetszett neki, hogy 15.000 ft.-ot tett meg kifejezetten tuti meccsekre: http://kepfeltoltes.hu/view/140330/Office_Lens_20140330_154257_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ennek hatására kezdtem el azon gondolkodni, hogy fogadásból lehet-e úgymond 'megélni'. Tudom.. ez így elképzelhetetlen. Viszont tegyük fel, hogy csak biztos meccsekre fogadunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Március 30, 2014 Share Posted Március 30, 2014 Az szép kis szelvény. Gratulálok!Na olyan, hogy tuti meccs nincsen. Sajnos tapasztaltam már párszor. Az is lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Tegyük fel, hogy pl a Juventus, a PSG, vagy a Barcelona agyon nyeri magát. Viszont ha én megteszem, akkor biztosan kikapnak, vagy döntetlent mennek. Nem tudom miért van így. Még életemben nem nyertem, habár olyan sok szelvényt nem is adtam még fel. 1 hete "Próbamixezek". Ez annyit tesz, hogy nem adom fel a szelvényeket, csak megjátszom őket. Minden nap 2 meccset játszok meg, olyat, ami "tuti", és ezt 1 hónapig fogom csinálni. Aztán 1 hónap múlva meglátom, hogy minuszban, vagy plusszban lenne-e az egyenlegem. Így kockázat és veszteség nélkül meglátom, hogy érdemes-e vele foglalkozni. Eddig 5 nap alatt 3 vesztes szelvény, és 2 nyertes... Szerk: Ki van ez egyébként találva. Kevés pénzzel csak nagy oddsos meccseket érdemes játszani, mert amúgy pár száz forint lenne csak a nyeremény. Így viszont tényleg 50-50%, hogy nyersze-e. Ez akkor jó, ha van munkahelyed és akkor nem sajnálsz 1 havi fizudból 10 ezret erre áldozni. Úgy kis oddsos meccsekkel is sokat nyerhetsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Március 30, 2014 Share Posted Március 30, 2014 Köszöni szépen! Ő is egy hónapig csak próbamixeket tett, hogy átlássa a fogadás folyamatát. Esténként kb. 1 órát a statisztikákat elemezte, így született meg ez a nyertes szelvény. Ne keseredj el, én is vesztesnek mondhatom magam e téren, de közeledik a vb. Ott már sokkal kiszámíthatóbbak lesznek az eredmények. 3 csapatra fogok nagy tétet feltenni: német- spanyol - és brazil válogatott. Úgy, hogy egy szelvényben fognak szerepelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Március 30, 2014 Share Posted Március 30, 2014 A Vb-re tenni jó ötlet. Majd teszünk fel 1 ugyan olyan szelvényt. Egyszerre nyerjünk, vagy bukjunk Egyébként nyert a Napoli, úgyhogy rossz tippet adtam megint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Június 2, 2014 Share Posted Június 2, 2014 múlt héten gagyi japán meccsekkel 30 ezer forintot sikerült nyernem! Legközelebb a vb meccsekkel próbálkozom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Június 6, 2014 Share Posted Június 6, 2014 Az szép, gratulálok! Mekkora téttel játszottál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Június 7, 2014 Share Posted Június 7, 2014 200 Ft-tal,de nagyok voltak a szorzók.Gondoltam kipróbálom,és bejött. Hamarosan a vb meccsekre lehet fogadni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 9, 2014 Share Posted Június 9, 2014 Gratulálok, én nem mernék 'noname' meccsekre tenni.10.000 Ft a tét:Brazil - Croatia HChile - Australia HFrance - Honduras HArgentina - Herzegovina HMexico - Cameroon H <---- Ezt még megfontolom.Mi a véleményetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Június 9, 2014 Share Posted Június 9, 2014 Jónak tűnnek, ezt én is meg fogom játszani, de én csak 2000 ft-al. Mexico - Cameroon az eléggé necces, de nem akarlak befolyásolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 6, 2015 Share Posted Január 6, 2015 (edited) Cesena - Napoli - 2 --> Napoli 1,35 Malaga - Levante - 1 --> Malaga 1,45 Juventus - Internazionale - 1 --> Juventus 1,45 Mai meglepetések már megvoltak, szóval ezek simán jönni fognak ( persze szerintem, megérzésem szerint .. ) .. Hajrá ! Módosította Január 6, 2015 Jaire 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Január 10, 2015 Share Posted Január 10, 2015 Osztálytársam a Juve - Inter meccset döntetlenre tette, kaszált vele rendesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts