Chewycl Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Sziasztok! Az a helyzet, hogy van egy 10 éves számítógépem, és nem akar tönkremenni . A keret megvan egy új számítógépre, de addig nagyon ellenem vannak amíg működőképes a régi..... Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet úgy tönkretenni, hogy a szervizben se vegyék észre, hogy nem magától ment tönkre . Be van építve a videó kártya, és a proci is az alaplapba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Mint kell ezzel tökölni,megfogod a jó régi nagy vas kalapácsot és uccu neki.Hidd el tökéletes feszültség levezetésre . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 xD Tökéletesen 1-et értek! Habár.. az a "régi" gép is érne 1 snikerset... szerintem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Január 1, 2010 Share Posted Január 1, 2010 én egyszer ugy csaptam gajra a gépem hogy nyomtam a bekapcsoló gombot folyamatosan és miközben nyomtam akkor kapcsoltam be a hosszabbitót de ezzel vigyázni kell mert a táp majdnem meggyulladt:D nah a lényeg az hogy a táp lefüstölt a cd lejátszón kivül mindent elvitt a gépben :D:D:D sok szerencsét,csak vigyázz vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozoka73 Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Egy kis túláram megteszi azt hiszem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Van egy módja de az kissé bonyolult, tehát érteni kell hozzá... Alaplapi biost flashelsz, de nem a típushoz tartozó flashfájlal. Ezt ilyen windowsos gagyi progik nem engedik szal majd dos alól kell csinálni. Mivel nem azonos a version, órajel stb... ezért el fog szállni úgy ahogy van. Szervízbe ugyan észrevehetik, hogy valami nem stimmel, de ha nem garis már pont le******. Vagy másik megoldás,jumper állítgatás az alaplapon... na azt ha ugyanoda visszateszed és beküldöd tuti nem veszik észre, de ez csak régi alaplapokkal megy, mert az újakat már így se lehet tönkretenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Bekapcsolt állapotban próbáld meg áthelyezni a gépet másik helyre, nekem igy sikerlt leégetnem a tápegységet, de inkább mondt el a szülöknek hogy elavult, ha ők is neteznek, akkor jöjj elő azzal hogy sokkal könnyeb lesz nekik ezért meg ezért, szóval légy talpra esett, hozd fel a sulit is stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 egyszerű!!!Frissítsd a bioszt, és a frisítés közbe csinálj 1 kis "véletlen" áramszünetet. Többet nem kapcsolod be a gépet az tuti És még foghatod arra is hogy régi és már elromlott =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chewycl Posted Január 19, 2010 Author Share Posted Január 19, 2010 Köszi a segítségeket! Sikerült eladnom 10ezerért, jó benne még az a P4-es 2,4 GHz-s proci :). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts