bikas Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Roger Hooper neves angol fotós a vadvilágot örökíti meg, és némelykor még az életét is kockáztatja egy-egy lélegzetelállító kép érdekében. Az egyik legfrissebb fotóján egy tigris rohan felé, miközben elkattintja gépét. Támad a tigris Kivételes merészség kell ahhoz, hogy valaki egy feléje rohanó tigrist lefényképezzen, de úgy látszik, hogy Roger Hoopernek kötélből vannak az idegei, mert képes volt erre a bravúrra. A támadó tigrist egy kanadai vadasparkban sikerült lencsevégre kapnia. Az utóbbi négy évben Zambiában, Indiában, Kenyában és az Északi-sarkon fotózta a vadvilágot. Legújabb kiállítása, amellyel a veszélyeztetett fajokra kívánja felhívni a figyelmet, a Hoopers Galleryben, Londonban nyílik meg december 4-én, és január 22-ig lesz nyitva. Forrás: STOP/Daily Mail --- Szerintem ez egy kamu, de döntse el mindenki maga. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Szerintem is kamu, bár nem tom hogy jön ez a tudományhoz... bár azt sem tudom hova máshova tenném be... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Áh. Elhinném különben, de a kép sajnos kamu. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petya1971 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 hát egy biztos, photoshop van rajta. a kép készűlhetet messziről is....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Igen erősen photoshop szagú! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Attól, hogy van egy effekt a képen, még nem biztos, hogy nem igazi, csak azt a hatást erősíti amit egy ember érezne, ha megindulna felé egy tigris.Persze nem kizárt, hogy hamis. Nekem teljesen más jutott az eszembe.Ugye itt van ez a szöveg, hogy "a veszélyeztetett fajokra kívánja felhívni a figyelmet", na most az a poén, hogy szerintem a fazon mögött állt kb 6 ember stukkerrel, amibe legalább altató lövedék volt betöltve.Az állatvédelemről ennyit.Ha igaz is, egyedül nem állt volna oda, mert nyilvánvaló, hogy nem tudott volna elmenekülni a tigris elől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 nem kell ahhoz photshop...elég, ha egy ketrec rácsán "bedugja" az objektívet...ettől függetlenül lehet, hogy fake, mindenesetre jó kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolacui Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Kitudja milyen messze volt az a tigris...objektívekkel már minden megoldható. Meg azért a fotóbolt is mindenre képes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
werwolf Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Jajj!Ti már csak tudjátok!Valószínű,hogy egy neves fényképész ps-sel fog kamuképeket gyártani.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petya1971 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Amúgy nagyon sok neves fényképész használ programokat a kép továbbjavításához. Amúgy az a Photoshop radial blur zoom effektje..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolacui Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Na ja. A fotósok 60%-a biztosan használ valamilyen képszerkesztő programot. Főleg Ps-t. Ez a "neves" fényképész is. A kép nem kamu, de hogy belenyúlt kép, az biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts