hankock Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 (edited) Todd Phillips már a Másnaposok forgatása közben is gondolkodott azon, hogy ebből kellene egy második részt is készíteni. Aztán Phillips azt mondta, hogy a tesztvetítések olyan jól sikerültek, hogy a stúdió nem várta meg miképp fog szerepelni a film a mozikban, hanem felkeresték őt a fejesek és azt mondták, csinálja meg a folytatást. A rendező jelenleg a Due Date vígjátékot forgatja, a Másnaposok 2 forgatókönyvével pedig már félig el is készült. Részleteket nem tudni, de az már biztos, hogy visszatér a három főszereplő (Bradley Cooper, Ed Helms, and Galifianakis) és nem lesz benne legénybúcsú. "Amit a nézők igazán szerettek a Másnaposokban az nem Las Vegas vagy a legénybúcsú, hanem a karakterek voltak. Szerintem meg lehet az tenni, hogy egy másik szituációba helyezzük őket, ehhez pedig nem kell sem Vegas, sem pedig még egy legénybúcsú" -mondta Phillips. Április1. Visszatérnek a másnaposok A Másnaposok 2. forgatókönyvét már azelőtt elkezdték írni mielőtt az első filmet a mozikban bemutatták volna, a premier sikerét követően pedig azonnal nyilvánosságra hozta a Warner Bros, hogy zöld utat kapott a folytatás – a színészekről azonban egészen idáig semmi bizonyosat nem tudhattunk. A rajongók nagy örömére Zach Galifianakis, Bradley Cooper és Ed Helms egyaránt aláírta a szerződést a második részre, a hírek szerint fejenként 5 millió dollárt kapnak, valamint 4% részesedést a nyereségből – ez nagyjából azt jelenti, hogy csupán a színészek és a rendező gázsija annyi lesz mint az első rész összbüdzséje. Ráadásul a Warner külön premiumot helyezett kilátásba Todd Phillipsnek arra az esetre, ha a folytatás is eléri a Másnaposok 467 milliós nemzetközi bevételét – ugyanannyit, mint amennyit az első résznél kapott: 50 millió dollárt. Tavaly ezzel az összeggel Phillips bekerült Hollywood legjobban fizetett emberei közé, míg a színészek összességében kevesebb mint 1 milliót kaptak legnagyobb bevételű korhatáros vígjáték főszerepeiért. Filmdroid-filmtrailer Módosította Április 1, 2011 hankock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Erre kíváncsi leszek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Dehogynem Vegas... az azért kell bele sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Most komolyan, miért kell minden filmből második és még ki tudja hány részt csinálni? Természetesen ha kész lesz, és lesz rá lehetőségem megnézem, bár már az első se felelt meg az elvárásaimnak, tehát eleve negatívból indul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Az egyik kedvenc vígjátékom, nagyon várom a folytatást. Abban viszont igazat adok Philips-nek, hogy nem kell ide még egy legénybúcsú (Vegas még belefér), nagy "rókabőr" lenne, a második részből is lehet nagy filmet csinálni anélkül is, hogy az elsőt koppintanák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
storager Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Szerintem az első eléggé jól sikerült, véleményem szerint 10/9 várom a második részt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadvezir Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 1. rész magasra tette a mércét, nehéz lesz felülmúlni, remélem nem szúrják el. Nekem is a kedvenc vígjátékom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Már én is várom! Remélem tudják hozni az első film szintjét, talán még felül is múlhatják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 hát szerintem az első se volt valami hatalmas film. a film sablonos volt, a befejezés kicsinyes. remélem a kettőre odateszik magukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolacui Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Nekem tetszett az első rész. Remélem második is ilyen jó lesz, bár néha jobb lenne csak egy résznél megállni. Esetek 80%-ban elrontották a folytatást, szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Nehéz lesz überelniük az első részt 2009 (és talán az utóbbi évek) legjobb vígjátéka..legalább is nálam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Várjuk, de azért Vegas illene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 hát szerintem az első se volt valami hatalmas film. a film sablonos volt, a befejezés kicsinyes. Végre valaki, aki egy véleményen van velem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabby1986 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Nekem nagyon bejött az első rész, kíváncsian várom a 2-t is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ez én sztem még nem hivatalos hír vagy ige. Mert az jó lenne. De csak azrért mondom hogy nem hiszem hogy hivatalos emrt most adták ki az első rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Kegyetlen film már vagy huszadszor nézem meg és még mindig betudok sirni rajta, imádom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Remélem ez is olyan jó lesz mint az elsö vagy jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Jó volt az eslő rész, de sztem 2009-ben a 2012 sokkal jobb vígjáték volt (legalábbis azon többet röhögtem), kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, bár sztem ezt nem kéne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 -az utobbi 2 évben 2 nagyon jó vigjátékot láthattunk: a Tropusi Vihart,s a Másnaposokat ! Én is várom nagyon a folytatást,hiszen ez az a film,ahol könnyesre röhögtem magam,s Las vegas még belefér,de a legénybucsu nem Várom türelmetlenül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny7 Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Másnaposok 2 -> Harmadnaposok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 Az első rész nagyon tetszett ez is jó lesz szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 szerintem az egyik legjobb vígjáték, nem csak egy két poén van benne és a történet se volt rossz. remélem lesz második rész és az még jobb lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harper1 Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 Hmmm... Nekem tetszett az első része, csak éppen ezért félek, hogy azzal, hogy megcsinálják a másodikat, csak elszúrják. Ne így legyen, de akkor is tartok tőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 Én mindig örülök ha egy jó filmből több részt csinálnak csak ha sokat várok a második részre és végül kiderül hogy azt már nagyon elrontották akkor annak és se örülök!!! ezért én is félek egy kicsit hogy elrontják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 Istenem, ne emeljétek már piedesztálra a Másnaposokat. Szódával elmegy, de közel sem olyan ütős vígjáték, mint amilyen jelzőket aggattok rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 lzprince Látom az Avatar után a Másnaposok ellen indítasz hadjáratot. Amúgy ezzel is csak egyetérteni tudok: jó kis film volt, de szerintem is túlértékelt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 csak nem szeretem, ha körbeugrálnak egy olyan csontot, ami már teljesen lerágott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 nekem bejött a film, de szerintem felesleges egy második részt csinálni, szinte biztos hogy gyengébb lesz mint az első...szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezking Posted Január 28, 2010 Share Posted Január 28, 2010 Azt mondom jó film volt az első rész, de nem olyan hatalmas mint ahogy sokan dicsérték! Természetesen ha lesz 2. rész megnézem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 köszi a friss hírt!! Ezek szerint 100% hogy lesz 2. rész!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts