hankock Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 The Book of Eli2010 márciusaJanuárban Denzel Washington a posztapokaliptikus világban, azon belül is Amerikában fog battyogni, nála lesz egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget. A Gary Oldman által alakított figurának viszont pont erre fáj foga. Az előzetesben már látható volt, hogy emberünk jól bánik a fegyverekkel, nem esik kétségbe, ha többen állnak elé, le sem izzad, ha le kell rendeznie néhány kötekedőt (a trailert betettem a poszter alá). Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Evan Jones is játszik a produkcióban. Íme a poszter, amelyen Wahsington látható leszőrösödve, napszemcsiben és bizony látszik rajta, hogy tökös legény. Trailer">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">Szinkronos trailer">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> IMDBhttp://www.imdb.com/title/tt1037705 filmdroid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Nagyon várom már, imádom a posztapokaliptikus filmeket. Ilyen lesz a The Road című alkotás is, tuti megnézem majd mind2őt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Én is imádom a posztapokaliptikus témát. A trailer alapján egy jó kis akciómozira számíthatunk. Denzel Washington neve pedig szinte garancia a jó filmre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Várós már nagyon, dehát ezis milyen messze van még... A magyar premierre már rég kint lesz DVDRiP-ben... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Szeptember 10, 2010 Share Posted Szeptember 10, 2010 Nagyon jó film, nekem tetszett. Aki teheti az nézze meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sik_wit_it Posted Szeptember 12, 2010 Share Posted Szeptember 12, 2010 Én is csak ajánlani tudom. Aki teheti az angol hanggal és felirattal nézze, a hatás valamivel jobb (Félreértés ne essék, nincs gond a szinkronnal csak néhány hangot nem igazán találtak el szerintem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts