Tom624 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Biztos otthon nálatok is vannak olyan helyzetek amire a szülők 1 bizonyos mondattal reagálnak na ilyeneket gyűjtsünk pld: anyu: Sok tányért pancsolok össze akkor: "De szerettek mosogatni" apu: Ha valamiben vitázunk és neki lesz igaza a végén: "Hát nem ezt magyaráztam egész végig" vagy tipikus, valamit akarsz kérni: Nekem mindegy kérdezd meg anyádat/apádat most több nem jut eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Anyum : " Mindig meg vár a sok mosatlan, sose mosogat el senki helyettem " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Anyum amikor bulizni megyek és még pénzt is kérek: "Persze már megint bulizni mész! Amikor segíteni kell olyankor nem vagy ilyen aktív!" :D xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts