SzegediXY Posted Március 2, 2011 Share Posted Március 2, 2011 Sok új nem volt benne Mindenesetre köszönjük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 4, 2011 Author Share Posted Május 4, 2011 2 tv spot: http://www.movieweb.com/movie/pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides/tv-spot-4 http://www.movieweb.com/movie/pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides/palace-escape Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Jó volt, nézhető volt, én egy négyest adok rá. Folytatásra adtak lehetőséget a végével, amo nem volt rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Holnap megyek moziba de várom mááárá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Valamit vigyél az orrodra ha 3D-ben nézed, mert nekem nagyon nyomták azok a nyamvadt szemüvegek. Annál rosszabban nem lehet megtervezni egy szemüveget **********. Mellesleg a 3D az nagyon sehol sem nagy ügy. A trailereknél viszont nagyon király volt, főleg a Transformers trailer meg az Amerika kapitány előzetesben voltak nagyon jó effektek. Ha nagyon szorít a pénztárcád, szerintem ezt 3D-ben kihagyhatod. (2D-ben elmegy, meg az igazat megvallva világosabb is ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 29, 2011 Share Posted Május 29, 2011 3D-ben nézem fél óra múlva indul a buszom Amúgy nekem eddig nem volt gondom a szemüvegekkel. Inkább azzal volt gondom, hogy rohadtul fáj a fejem tőle :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Június 1, 2011 Share Posted Június 1, 2011 Én ma néztem meg 3D-ben, az orromat nem zavarta a szemüveg, és nem is fájt tőle a fejem. Majd később írok róla egy hosszabb beszámolót, mert van mit írni róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Június 2, 2011 Share Posted Június 2, 2011 Nekem nagyon tetszett a film 3D meg van vagy 2-3 effekt és kifújt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigeriu Posted Június 17, 2011 Share Posted Június 17, 2011 Új vagyok de már megtetszett ez a club. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts