StandoFF Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ha problémád akad a szeretett MS konzoloddal , akkor fordulj hozzánk bizalommal! Mi segítünk! Legyen szó, játék írásról, program beállításokról, akármiről. Mi Segítünk, akár ha megakadtál egy játékban, vagy ha egyszerűen csak naprakész akarsz lenni az új játékok terén. Látogass el hozzánk, ha kérdésed lenne: http://360sos.atw.hu/ Jó Böngészést! By-neeo9v2 & StanDoFF Nem rég indult az oldal, de megpróbáljuk minnél hamarabb teletenni mindenféle hírekkel, és információkkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Én nem tudok regisztrálni mert ellenörzö kódot nem írja ki, csak hangot lehet letölteni, de azt nem értem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Sziasztok én vagyok a másik adminisztrátor! Dolgozunk rajta! Szerk.: Már meg is van! Szabadon lehet regisztrálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szdaniel94 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Jól látom, hogy én vagyok az első regisztrált tag az adminokon kívül? Egyébként tetszik az oldal... szvsz nagyon hasznosnak ígérkezik. (Firkáltam is valamit az üzenőfalra ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Hamarosan egy kis újítást vezetünk be részletek később! Annyit elárulhatok ez igazából regisztrált és aktív tagjainknak lesz elérhető! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts