hankock Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Titánok harca2010Sztori: a főhős (Sam Worthington) az alvilág felé veszi az útját, le kell győznie Hádészt, aki át akarja venni az uralmat a világ felett. Perszeusznak különféle lényeket, szörnyeket, démonokat kell kardélre hánynia küldetése során. Louis Leterrier, A szállító rendezője készíti a produkciót, március 26-án mutatják be a filmet Amerikában.">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0800320/ (filmdroid) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 Trailer alapján tetszik. Várós film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 Hát ez a színész az utóbbi 2 filmben jó volt: a terminátor 4 és az avatar. Hát az előzetes szerint nagyon jó film lesz. Már nagyon várom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 3, 2010 Author Share Posted Február 3, 2010 Friss: Egy hetet késik a Titánok harca bemutatója, mivel 3D-be konvertálják át az egészet, úgy gondolják, hogy az Avatar világraszóló sikere után a harmadik dimenző hozzáadása csak több nézőt jelent. Így nem márciusban, hanem áprilisban fog érkezni a produkció. A fantasy-kalandfilmben Perszeusznak le kell győznie Hádészt, mielőtt az elszabadítja a poklot a Földön, ezen kívül pedig szerelmét is ki akarja szabadítani. Különféle szörnyeken vágja át magát hősünk, úgyhogy a látványfilmek kedvelői biztosan örülni fognak, különösen a Krakennek. filmdroid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 Hát nem tudom, Ti az Avatart nézve elvoltatok ájulva a 3d-től? Nem IMAX-ban néztem, hanem digitális 3d, és a film előtt vetített 3d logó (Dolby3d) és előzetesek (Shrek 3d, Tim Burton új filmje, stb) nagyon ott voltak: szépen érzékeltem a mélységet meg minden, de a film alatt csak néhány jelenet alatt. És elég sötét is volt a szemüveggel a film... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 12, 2010 Author Share Posted Február 12, 2010 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Február 12, 2010 Share Posted Február 12, 2010 Jó kis kép!!!már tényleg nagyon várom :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Március 8, 2010 Share Posted Március 8, 2010 Ez olyan lesz mit a Titan Quest című játék? Azt szeretjük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Március 22, 2010 Share Posted Március 22, 2010 Trükkök biztos jók lesznek, azért remélem pergősebbre vágják mint az eredetit. Az isteni közbeavatkozások vajh megmaradtak? Mai nézőknek valszeg megfekszi a gyomrát. Változás biztos lesz, mert Hades alakja szerintem nem volt az eredetiben... Hmm, várós. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
András25 Posted Május 14, 2010 Share Posted Május 14, 2010 köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Május 14, 2010 Share Posted Május 14, 2010 Nem tudom ki hogy van vele, de ez a film rohadtul el lett rontva... Sam Worrington hozza a szokásos formáját, tehát egy arckifejezéssel látható a másfél óra alatt. A történetet majdnem teljesen átírták... és még sorolhatnám. Nem nézném meg még egyszer ezt a förmedvényt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Május 14, 2010 Share Posted Május 14, 2010 Én is csalódtam a filmben..Uncsi volt!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts