hidden Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Szerintem az is benne van a dologban, hogy az ember autmatikusan ugy alakitja az életét, ahogyan jósolják neki. Ha a horoszkópom nagy utazást jósol, biztos hogy elötérbe helyezem a régóta dédelgetett távoli nyaralást és láss csodát, máris bejött a dolog. Amúgy én egy jósnötöl elöször a multam felöl érdeklödnék és ha az stimmel, akkor jöhet a jövö Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkX Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 szerintem évezredek óta nem kamuzik az emberiség! Én hiszek a horoszkópban.. mmint alapjában véve az emberi tulajdonságai és az állatövi jegye között van összefüggés... akkkor kezdtem el hinni a dologban, amikor grafikatanárom mesélt ezt-azt... pl, hogy ha én nyilas vagyok, akkor az oroszlánokkal, valamint a kosokkal tökjó a viszonyom... aztán visszagondoltam.. előző 2 csajom kos volt.. azelőtt meg oroszlán.. lehet, hogy véletlen.. de azóta figyelem ezeket a dolgokat... és sok mindent meg lehet tudni a hooszkópból... Viszont, a reggeli újságban írt maszlagban nem hiszek.. hogy húú ma ez-az történik veled.. ez jó dolog a média számára.. DE ENNYI:D meg nehogymár 2 sztár alapján eldöntsék, h amiben évezredek óta hisz az emberiség, kamu... a 21.sz.-i ember mindennél okosabbnak hiszi magát, és mindent fel akar fedezni, mindent meg akar cáfolni, mindent jobban akar tudni, mindenben legjobnak akar lenni... nade ez már más téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 1értelmű h kamu ha egy nappal később, vagy épp korábban születek, más lesz a jellemem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princessedi Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 Én sem hiszek a horoszkóp dumáinak....szerintem nagyobb baromság mint az Eifel - torony...egy pár sült agyú embernek nincs jobb dolga, mint hogy a hasukra ütve irjanak valamit...és sajnos van egy pár szerencsétlen ember aki hisz is benne..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts