emszicsoki Posted Október 30, 2010 Share Posted Október 30, 2010 500 ftért szétbaszom hhdt? micsoda? most az, hogy kidobtam egy két reklámfelületet hhd-re, most ezért baszom el az oldalt? mindenkit lehúzok? mi a fasz van? hhd minden része ingyenes. és életem során még egy 100 forintos csokit se loptam. rejtett reklámok priváltban? rejtve még soha nem küldtem, régen volt olyan, hogy megkértem az embereket, hogy kattintsanak és ezzel támogatják az oldalt. de ez 5 másodperc. nem hiszem, hogy nagyon kibasztam volna velük. DE TE! Emlékszel, mikor feltaláltad, hogy basszál át egy szerencsejáték céget? Mikor elkérted a HHD-sok e-mail címét, és nekik küldted a meghívó spamet? vágod, amihez makrót írtál? Érdekes volt, hogy az automatikusan generált e-mail úgy szólította meg az embereket , hogy "kedves barátom". Emlékszem kriptha még válaszolt is neked egy olyan e-mailt, hogy "nem vagyok a barátod" tudom, hogy nem vagyok szent stb, de te se csinálj úgy, mintha az lennél! elég szar lehet úgy hozzászólást írni, hogy csak pakolod ki az idegeid, és azt se veszed észre, hogy alig volt értelmes rész benne. pedig te nem ilyen vagy. nem vagy te hülye, csak egy álszent, áruló kis fasz. hhd-t akarod szétbaszni, (meg egyszer sikerült is) miközben te is admin voltál. kibaszottul nem vagy fair. én valahogy soha nem voltam ilyen geci veled.. havernak hittelek. amit tettél a HHD-ért annó, azért tényleg, le a kalappal. elég sok mindent köszönhettem neked. nagy kár, hogy így eltávolodtál tőlem, ketten sokkal többet tudtunk volna tenni a magyar hip-hopért. másrészt elismerésem a rapszájtért, ha két év múlva is életben lesz, akkor azért külön tisztelet. szerk.: már az elején vágtam, hogy a tanácsod jó, csak valahogy nem volt gusztusom neked válaszolni. szerk2.: elnézést kérek a pirateclubtól és a fórumozóktól az offolásért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwuix2 Posted Október 30, 2010 Share Posted Október 30, 2010 Voltak félrelépéseim nekem is, belátom a hibáimat, kijavítom őket. ( De abból a zséből is kiakartam sorsolni egy CD-t , hopp ezt nem említetted, Bukta! ) De amúgy velem akarsz vitatkozni? Megeszlek reggelire, ismersz. szerk: "elég sok mindent köszönhettem neked. " volt mihez asszisztálni. Na de ne szemeteljünk többet ide, itt a vége töröld ki véle. pont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted Október 31, 2010 Share Posted Október 31, 2010 egy kis veszekedés helyett Hamarosan berepül a Kék Madár !!! tibbah, Pén, 2010/10/29 - 12:42 "Ki nem ismert most meg fog a többit meg felejti, ez olyan őszinte, hogy a bűvész a pálcát elejti." Tkyd legújabb lemeze november 14-én jelenik meg és ingyenesen letölthető lesz a bloosebroavaz.hu-ról!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
emszicsoki Posted Október 31, 2010 Share Posted Október 31, 2010 ingyenesen , vágod? az előadók is tanulnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Október 31, 2010 Share Posted Október 31, 2010 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
emszicsoki Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 SmilerZzz kiadványok 2010 2010. október. 29.-én megjelent egy 3 albumot tartalmazó "pakk" . SmilerZzz HC FULL PACK (2010) , Just D - Bűnös szenvedély EP (2010) , Senda - Átkozottak alkonya. Mindenképp megéri a letöltést! Hivatalos letöltési link: http://www.alliancerapblog.info/letoeltes/Magyar-rap/SmilerZzz-kiadvanyok-2010/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Ez a redOne cucc ütni fog Csak mikor jelenik meg ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
emszicsoki Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Hallgassátok a REALHIPHOPDOSE rádiót! http://radio.hiphopdownload.us Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 hoppá hoppá http://www.youtube.com/watch?v=PMo1Xw2SRYI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChadCrouse Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 FankaDeli: A lélek jelen lét még novemberben napvilágot lát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Mr.Busta-Flört km. Essemm [OFFICIAL MUSIC VIDEO] http://www.youtube.com/watch?v=D4bFVVhc3Ag&hd=1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Nekem ez a flört nemtetszik, talán azért mert sosem szerettem Busta flowját... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 FankaDeli - Lélek Jelen Lét előzetes http://www.youtube.com/watch?v=AZAZg1fhsp8&feature=player_embedded Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Ez a baszta próbálkozás engem Ogli dzsölödzsölödzsíre meg a bigmánira emlékeztet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 tudjuk Gospel ez meg nem tetszik mer túl sok benne a drogra utalás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Egy új album leadása előtt mindig "izgalmasak" az utolsó napok, hiszen szokásomhoz híven még az utolsó percekben is találok "hibákat". Persze itt olyan dolgokra kell gondolni, amit a hallgató az életben nem szúrna ki... egy erősebb té vagy ká betű a tettes általában. Ne adj isten a refrén egy lehelletnyit hangosabb mint én azt gondolnám és "társaik". A pénteki koncerten már beszerezhető lesz a ...Lélek Jelen Lét... címet viselő új album. Itt is meg kell jegyeznem, hogy pusztán szimpátiából senki NE vásárolja meg, mert akkor csalódni fog. Ha fel vagy készülve arra, hogy kicsit összefirkáljam a "burkodat", akkor viszont sokat kaphatsz ettől a lemeztől. Már-már hagyományos módon a tovább gombra kattintva szeretném megosztani a lemez dal-listáját, hogy lehessen kicsit "agyalni" a címeken... 01. Békével jöttem 02. Átver az álom 03. Dobd el 04. Mindig vagy valahol 05. Magadért 06. Engedd el 07. Átlátok rajtad 08. Tömeggyilkosok 09. Új világot építek 10. Akit bántottak eleget 11. Újra eljön 12. A fű nő magától 13. Nem adom fel 14. Amit nem lehet szavakkal na fasza kiváncsi leszek, a számok címéből ezek nem a nagymagyar nóták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 zsír lett ez az Essemm szám szerintem.... egyik legjobbja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Essem-től tényleg jó szám lett. Fankadeli albuma mikor jelenik meg pontosan ? MASSIV - SCHUTZGELD MELODIE FEAT. BEIRUT (OFFICIAL HD VERSION) http://www.youtube.com/watch?v=5rF7hmObqSs&feature=player_embedded FankaDeli - ...LélekJelenLét...ízelítő http://www.youtube.com/watch?v=BFlfEul3IqM Jó lesz ez a fanka album végre nem az a nagymagyarság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 már pénteken megjelent.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Kösz zsoltti az infót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 amúgy már fenn is van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Szerintem jó album lett belőle nagyon. Az alapok az elején kicsit újak, szokatlanok voltak, de a tartalom kárpótol mindenért (utána meg az alapok is jók lesznek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltti Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 hát... szerintem ennek az albumnak lehetett volna adni Magyar Földre 2őt is... Egyenesen az Éjszakából 2 messze veri szerintem... bár ezsem rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Sztem eddig ez a legjobb albumja.... Alapok szövegek mind jók és nagyon erős szövege van minden dalnak.... Érződik , hogy családapa lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
emszicsoki Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 fankadeli? az nem egy cipőmárka? (am. tölthető hhdről) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 FEBRUÁR 13 (Turha) - UGYANAZ Offical Music Video Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Ez qrva jó lett ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts