sheriad Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 (edited) Üdv! Itt megtekinthető egy pár kép amit a Worth1000 oldal versenyeire készítettem: http://www.worth1000.com/artists/ARMS/portfolio Remélem tetszenek nektek is. Hosszú út vezetett idáig... Módosította November 3, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Egyedül az zavar, hogy koncepciót nem látok bennük... A megvalósítással gond nincs ( a madaras kifejezetten tetszik, a brutális zöld háttértől eltekintve ), csak a hajós képen ( amin a tevék is vannak), ott számomra furcsák a fényviszonyok. Nem akarlak elkeseríteni, erősen szubjektív vélemény, de szerintem versenyt nem fogsz nyerni velük, viszont kezdetnek tökéletesek. Amit viszont tanácsolnék, ez is a tevés képen jött elő: Amíg a verseny szervezői/bírái nem kérik, a forrásokat NE tedd közzé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriad Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 Egyedül az zavar, hogy koncepciót nem látok bennük... A megvalósítással gond nincs ( a madaras kifejezetten tetszik, a brutális zöld háttértől eltekintve ), csak a hajós képen ( amin a tevék is vannak), ott számomra furcsák a fényviszonyok. Nem akarlak elkeseríteni, erősen szubjektív vélemény, de szerintem versenyt nem fogsz nyerni velük, viszont kezdetnek tökéletesek. Amit viszont tanácsolnék, ez is a tevés képen jött elő: Amíg a verseny szervezői/bírái nem kérik, a forrásokat NE tedd közzé. Köszi a véleményt. Nem, nem keserítettél el, mert már nyertem velük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 "Nem, nem keserítettél el, mert már nyertem velük. smile.gif" Az a lényeg Ez esetben gratula! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilegye Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Jók a képek.Majd találkozunk a Worth1000-en Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts