Satyr Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Üdv tegnapelőtt játszottam a Crysissel, és akkor készítettem ezt a videot: http://www.youtube.com/watch?v=_P6DCE9WiPs&feature=player_embedded Kis grafikai hiba csúszott be, és eléggé úgy tűnt a dolog, hogy a 2 teherautó nagyon megkívánta egymást! Ezért is örökítettem meg ezt a nem mindennapi látványt, és ezért tettem fel a youtube-ra. Kíváncsi vagyok, kinek mi a véleménye a videoról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Kösz szépen hogy megosztottad, nekem nagyon tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Nagyon jó Már csak azért is, mert én egy bugba se futottam bele, ami azért elég jó egy fps játéknál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 nagyon jó, végre egy bug Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Huh, akkor megnyugodtam. Akkor nem csak nekem tetszett ez a video. Tesóm lefikázta, azt mondta elég gagyi. de sztem csak azért mondta ezt, mert nem olyan gép és játékfüggő, mint én. Mellesleg megjegyezném, hogy fenn van az 1.2 patch, és még így is bugoskodik a játék. A legdurvább ez volt, a leggyengébb pedig, hogy a gépfegyver forgott a földön. Ezeket a hibákat leszámítva, elképesztő mennyire fantasztikus a játék. Mind grafikailag, mint hangulatilag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts