kisss Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogyan lehetne az mp3 hanganyagot dvd formátumban úgy kimenteni hogy én írom meg hozzá a szöveget és az asztali lejátszó pedig a tv-n megjeleniti valamint a hangot hozzá játsza. Mivel lehetne ilyet készíteni és egyáltalán érdemes-e ezzel vacakolni? A válaszokat előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisss Posted Április 7, 2007 Author Share Posted Április 7, 2007 Még senki? Lehet egyszerűbb lenne a dolog ha a szövegek mint képek jelennének meg a képernyőn.(?) Egy másik megoldás is az eszembe jutott, avi készítő progival felveszem a képernyőmről a szöveget az mp3 pedig csak duruzsol a háttérben majd az egészet átkonvertálom. De biztos van egyszerűbb megoldás is.(?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 csinálsz hozzá egy mondjuk fekete képű videót (általában az összes videószerkesztő engedi képek beszúrását videófolyamba és aztán az időtartam megadását), majd csinálsz hozzá külön feliratsávot (mondjuk subtitle workshopban betallózod a hangot és ahhoz időzítve csinálsz egy feliratfájlt, amit megfelelő progikkal kikonvertelsz) fekete videónak bőven pedig elég a vcd felbontás is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Hali ! Szerintem erre a Ulead Videostudio a megoldás , egyébként mindenki azzal szórakozik amivel kedve van tehát ha Te úgy gondolod nyugodtan vacakolj vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts