___Ricsi___ Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 Írjátok le, hogy ki milyen filmet vár 2010 ben! Én 2010 ben ezeket a filmeket várom: Fűrész 7 Farkasember Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész Alkonyat 3 Prince of Persia: The Sands of Time A Vasember 2 Szupercsapat Jurassic Park 4 Rambo 5 Beverly Hills-i zsaru 4 Nemzet Aranya 3 The Expendables Kutyák és macskák 2 Pirosszka 2 Maci Laci Narnia Krónikái 3 Superman: The Man of Steel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 Én ezeket várom: A szupercsapat A varázsló tanonca Vasember 2 Alice Csodaországban Alkonyat - Napfogyatkozás Egek ura Farkasember Gulliver utazásai Harry Potter 7 első része Kaptár 4 Komfortos mennyország Narnia Krónikái 3 A villámtolvaj Rémálom az Elm utcában Robin Hood Shrek 4 Titánok harca Toy Story 3 Tőzsdecápák 2 Tron 2 The Expandles Shutter Island Inception Tha Crazies The Book Of Eli Solomon Kane The Road Azok, amig valószínűleg nálunk csak jövőre jönnek, így azokat is 2010 várományosaihoz sorolom: Avatar The Imaginarium Of Doctor Parnassus Sherlock Holmes 2012 The Messenger Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 Filmeket különösebben nem szoktam várni (kivételek persze vannak), nem is nagyon szoktam nézegetni, hogy éppen milyen alkotások vannak készülőben (a nevesebbekkel azért természetesen tisztában vagyok), én inkább úgy vagyok vele, hogy abból élek, ami van. Érdeklődéssel várom a Szupercsapatot, kiskoromban nagyon szerettem a sorozatot, bár így látatlanban egyelőre úgy vagyok vele, hogy remélem nem fognak vele nagyon megszégyeníteni egy legendát, illetve kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak kihozni a Kaptár és a Jurassic Park negyedik részéből, valamint az újabb Rambo- és Superman-"rókabőrből". Ami még érdekel, az az Avatar, a játékváltozatról olvastam egy leírást, és az alapján a filmből is lehet valami, és kíváncsian várom, hogy mi sül ki egy újabb neves játéksorozat filmvászonra viteléből, nevezetesen a Prince of Persia-ból. Az új Transformers- és Star Trek-filmet is várom, de ezeknek a megjelenése nem ma lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 A Star Trek film már kijött, pár hete már a DVD Rip verzió is tölthető Amit nagyon várok az a Expendables című akció film, rengeteg nagy névvel találkozhatunk és trailer alapján igen ütős film lesz Jurassic Park 4 .... hát már évek óta tervezik, de egyelőre csak tervek között szerepel a készítése, ha lesz is, szerintem még legalább 4-5 év, sőt ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Október 31, 2009 Share Posted Október 31, 2009 Jaire, én nem az idei Star Trek-filmre gondoltam, hanem már annak a folytatására, merthogy állítólag tervbe van véve (és ugyanígy a Transformers-nél, ott is a leendő harmadik részre utaltam ). Amit még kifelejtettem, az a Másnaposok 2. Az idei év legnagyobb vígjátékának (azt hiszem ezt nyugodtan ki lehet jelenteni) a folytatását is tervezgetik már, de a megjelenés csak 2011-re várható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAUL94 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 stan helsing ha megjelenik szinkronban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Pontítások: Superman: The Man of Steel -nincs dátum Narnia Krónikái 3 - Hajnalvándor 2011 (2010 januárjában kezdődik a forgatás) Nemzet Aranya 3 - 2011 Beverly Hills-i zsaru 4 -2012 Jurassic Park 4 - nincs dátum A következőket várom: Vasember 2 Prince of Persia: The Sands of Time A szupercsapat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 A Fantasztikus Mr. Fox-ot várom. Amerikában már rég megy. Ez egy stop motion technikával készült, nagyon érdekes hangulatú és látványvilággal rendelkező bábfilm, amit remélem, hogy 2010 januárjában bemutatnak nálunk is, mert felmerültek olyan pleykák is, hogy lehet, hogy nem, ugyanis Amerikában nem hozta meg a várt sikert, ugyanis mindenki Alkonyat 2-t megy nézni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kancsal Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 The Imaginarium Of Dr. Parnassus - ezt az egyet, de ezt nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész Alkonyat 3 Vasember 2 Egek ura Farkasember Kaptár 4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Vasember 2 Takers Shrek 4 Harry Potter és a HAlál Ereklyéi Prince of persia: a homok órája Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts