stefy85 Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 Hali! Segítség kellene nekem azzal kapcsolatban, hogy van egy vinyóm (Seagate Barracuda 7200.11 500gb), de meghalt, úgy néz ki és hogyan tudnék róla lemeteni pár megányi fontos képet.A vinyó felpörög, olyan a hangja mintha működne, de nem látja a gépem(másé sem).Ha másodlagosként kötöm be, elkezdi tölteni a rendszert és mikor windows töltés képernyő van, csak megy a töltéscsík, de nem lép tovább.Próbáltam úgy, hogy mikor betöltött a windows adtam rá áramot.Felpörgött de semmilyen programmal nem láttam(hdd recovery,hd tune, get data back, hard disk sentinel..) A kérdésem az lenne, hogy lehetséges lenne-e valahogy lemeteni azokat a képeket?A vinyó még garanciás, egy éves sincs . Jó lenne ha valahogy megoldható lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefy85 Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Már annyit tudok hogy a firmware sérült.Seagate által elismert hiba bizonyos szériáknál.Már csak az a kérdés hogy hogyan kell frissíteni. Valaki nem tudja esetleg?Már leszedtem netről a firmware-t, amire frissíteni kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefy85 Posted November 6, 2009 Author Share Posted November 6, 2009 (edited) Találtam videokat és leírást is.Segítene vki lefordítani magyarra? http://www.msfn.org/board/lofiversion/index.php/t128807-1000.html 7200.11 bbard Mar 11 2009, 01:26 AM -------> ez kellene!!! Módosította November 6, 2009 Dadus Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rlaci Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 (edited) ezen az oldalon fordítsd le http://translate.google.hu/# Módosította November 7, 2009 Dadus Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefy85 Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsipa Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 hello vettem egy fujitsu siemens strorage 25EV820 típusú külső merev lemezt és amikor bedugom a gépbe nem olvassa be hogy mi lehet a baj és mit lehet neki tenni? Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts