hankock Posted Október 28, 2009 Share Posted Október 28, 2009 Szupercsapat 2010 A hazánkban is nagy népszerűséggel vetített Szupercsapat /The A-Team/ akciósorozat mozis változata, Liam Neeson (John ‘Hannibal’ Smith ezredes), Bradley Cooper (Templeton ‘Face’ Peck hadnagy), Sharlto Copley (Murdock százados), és Quinton Jackson (’B.A.’ Baracus őrmester) főszereplésével. A történet egy csapat iraki veteránról szól, akik ellen országos körözés van érvényben egy olyan bűncselekmény miatt, amit el sem követtek. A csapat ‘Hannibal’ Smith ezredes vezetésével úgy dönt tisztára mossák a nevüket, mielőtt feladnák magukat… Trailer ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Magyar előzetes ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Trailer 2. ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> filmtrailer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Egyenlőre az év második legvárósabb filmje az Inception után Nagyon szerettem a sorozatot, lehet hogy le is szedem és újranézem az összes részt még júniusig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Úgy látszik a legújabb divat hollywoodban: egy egészestés mozifilm készítése a 80as évek sikersorozataiból. Magnum és Macgyver mozifilmek is lesznek valószínűleg. Hát kiváncsi leszek rá, régen néztem a Szupercsapat-ot meglátjuk mit hoznak ki a filmből. Liam Neeson-ból jó Hannibal lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Na, ez érdekes lesz, érdemes rá várni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 26, 2010 Author Share Posted Április 26, 2010 Pár kép ] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 21, 2010 Author Share Posted Május 21, 2010 Egy rövid de ütős jelenet a filmből: http://www.movieweb.com/news/NEJqUQLP9TnzNR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 3, 2010 Share Posted Június 3, 2010 Én is várom márt ez a filmet, bár az én véleményem szerint, Az új Mr.T helyére Ezekiel Jackson-t tettem volna be, mivel ő sokkal jobban hasonlít rá, kettő db kép összehasonlítás: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 3, 2010 Share Posted Június 3, 2010 Nem igazán hasonlít a mozifilm a sorozathoz. Szerintem teljesen eltér tőle. Inkább egy külön műfaj ez a film. Nem mondanám hogy a sorozat alapján készült. A sorozatot néztem, nagy rajongója voltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts