doom12 Posted Április 30, 2010 Share Posted Április 30, 2010 én megharaptatnám magam egy zombival, zombivá változnék és megennélek titeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Láttátok a Zombieland című filmet? Na azt csinálnám kb mint Tallahassee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika007 Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Keresnék egy elhagyatott házat a semmi közepén, ásnák köré vízesárkot, áramot vezetnék bele, és meglenne az elsődleges védelmi vonal. Aztán keresnék túlélőket, a házba küldeném őket, h fegyverrel írtsák a népet, én meg 2 kardal a kezembe addig harcolnék a zombikkal, míg meg nem halok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 fegyverbolt,cigi,aztán bemásznék egy árokba és megvárnám amíg kinyírják őket. a fegyver csak azért mert jól mutatna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona00 Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 Sehová! Átállnék a sötét oldalra ... MUHAHA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonbase Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 én kannibál zombi lennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted Július 18, 2010 Author Share Posted Július 18, 2010 Kannibál zombi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 előbb-utóbb mindenkit elkapnának így nem menekülnék hanem szembe velük, az elején még van tgf XD később már lehet csak kinyírnak, meg mi értelme van utolsónak átalakulni, kimaradok a buliból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ly Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Láttátok a Zombieland című filmet? Na azt csinálnám kb mint Tallahassee Ez se rossz, de mit szólnátok ahoz, hogy ha megpróbálnánk elvegyülni köztük, mint Bill Murray a Zombielandbe és úgy írtanánk a zombikat egyébként meg honnét tudják a zombik, hogy te is zombi vagy?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 első utam a fegyverboltba vezetne! aztán minden ablakba golyószóró 1000 tölténnyel és put your hands up in the air! persze azért szednék össze segítséget is mert egymagamba nem bírnék el velük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Túlélőket keresnék, meg harcolnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 1. fegyverbolt:pár repesz gránát, 2 gépfegyver,1500 töltény, 2 szamuráj kard, 4 kisebb kard, 16 dobótőr,számszeríj 200 nyílveszővel 2. túlélő kereés 3. harci fegyverraktár: 2-2 ember 1-1 tankba, én egy harci helikopterbe 5 emberrel: 1vezet ,1 a beépített fegyvereket kezeli,a maradék 4gépfegyvrekkel fentről hentelünk,ha minden elfogy akor leszálunk elő a kardokkal és az íjjakkal aztán ha elfogynak az íjak és dobótőrők,beálunk zombinak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefurgyele Posted Október 8, 2010 Share Posted Október 8, 2010 felhőkarcolo tetejéről távcsővel és egy rakat kajával bámulnám ahogy az összes pirateclubbos tag végig henteli a zombikat xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imre94 Posted Október 8, 2010 Share Posted Október 8, 2010 Egy szigetre próbálnék eljutni. Csak nehogy ott is mindenki zombi legyen már MUHAHAHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ(Holtak Hajnala). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesterszd Posted Október 9, 2010 Share Posted Október 9, 2010 Össszehívnám ismerősöket és felvenném a harcot velük. M4-essel és Aknavetővel zúznánk őket! Háhá.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Október 15, 2010 Share Posted Október 15, 2010 én nem menekülnék, puszta kézzel átküldeném őket ténylegesen a túlvilágra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!Richard Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Hát, én elszívnák egy füves cigit először is, aztán berúgnák még utoljára, és csatlakoznák a zombikhoz. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dataim Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Ez mind szép és jó srácok, de.... 1: Fegyverbolt (ahogyan sokatok írta, de nem kell ilyen meg olyan minigun meg mit tom én mi, elég 1 pisztoly meg egy nagyobb kaliberű fegyver pl. vadászpuska) 2: Jármű keresése (lehetőleg nagyobb darab legyen, ne smart ) 3: Túlélők keresése (6-7 fő) 4: Élelem (konzervek főként, víz[kis boltokban keressétek ne Tescoban,lidliben]) 5: Biztonságos ház (nem panel, kertes ház) 6: Felszerelni a házat, hogy tényleg biztonságos legyen 7: Éldegélni, küzdeni ellenük. 8: Rájönni hogy nincs esély a túlélésre, de jó buli volt Dataim's Zombie Survivor Guide. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts