fef Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 sziasztok... nekem az a problémám hogy a billentyuzet egyszeruen nem mukodik.... bekapcsoltam tegnap reggel a gépet és 1pillanatra villogot a 3 lock, utanna semmi kihuztam bedugtam a billt semmi.. ujratelepitettem az xp-ét semmi....este megtortént a csoda, de nem sokáig orult a fejem mert ossze-visssza csipogott a gépem 1percig.... ma reggel amikor bekapcsoltam a bill természetesen nem mukodik..... szerintetek mi lehet a probléma??a baratom szerint erintkezési hibája van,és vegyek usb átalakitott....szerintetek is??vagy haldoklik a gép?? elore is koszi a tanácsokat.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 usb-s vagy ps/2-es? Ha usb-s akkor másik portot próbáltál-e? Márkáját, típusát leírhatnád. Nem egy nagy összeg 1 klaviatúra, vegyél más csatlakozásút. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fef Posted Október 28, 2009 Author Share Posted Október 28, 2009 kosz a választ.... nem usb-és hanem ps/2-es a márkája::mitsumi... de sztm veszek usb-és billentyuzetett vagy usb átalakitott.. kosz mégegyszer... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted Október 28, 2009 Share Posted Október 28, 2009 Lehet hogy a billentyűzetbe van valami baj, vagy a kábelbe van egy kis szakadás és ezért hol műkszik hol nem. Ezen egy átalakító nem segítene. Én mindenképp egy új bill-t vennék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fef Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 koszi igazad van biztos ami biztos veszek uj billt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzoli25 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 hello érdekelne hogy miért van az ha a számológépet megnyitom akkort alapból 2x nyissa meg és olyankór nem működik a hang némítógombom se a win 7 ultimate van fent néha működik ha újraindítom vagy másnap.5.1-es kimeneem van meg nem találtam hangkártyához drivert win7-re lehetséges hogy az a gond vagy az sp3 segíi majd?211 elején Labtec zsinor nélküli billenytyűzet még szinte új és a vevő is veszi a jelet csak a gép nem reagál rá néha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Próbálj meg rendesen írni, mert olvashatatlan és értelmezhetetlen. Win7-ből kiadás előtti vagy utáni verziód van? Aktiválva van-e? Vírusok és egyéb kártevők takarítva vannak? Hangkártyád pontos típusa? Billentyűzethez járt cd, és ha igen telepítetted? A vevőt másik usb-ben próbáltad már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzoli25 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 volt hozzá cd de nem lett telepítve a win 7 márt kijött verzió volt és aktiválva van de egyébként csak 2 gombot vettem észre ami nem mindíg de szórakozott ez amúgy eszembe se jutott meg elkevertem de meglett most kíváncsi leszeg hogy fogja még csinálni!!!azért köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts