ankazoltan Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 Üdv! Azért nyitottam, ezt a témát, mert új videókártyát szeretnék venni. Ki is néztem egyet a www.vatera.hu-n, csak nem tudom, hogy kompatibilis lenne e az alaplappal. Szeretném megkérdezni, hogy honnan tudja az ember, hogy melyik videókártya melyik alaplapba jó? Esetleg van hozzá egy program? Vagy van ennek egy egyszerű módszere? Várom a válaszokat! Előre is köszönöm: ankazoltan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 Everest programmal a legegyszerűbb megtudni az adatokat. Vagy ha az alaplap pontos nevét tudod, abból is meglehet már mondani milyen kártya fog belemenni. Jellemzően PCI-e és AGP kártyák vannak most piacon, a kettő közül lesz valamelyik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ankazoltan Posted Október 31, 2009 Author Share Posted Október 31, 2009 (edited) Nos az én alaplapom neve: ASUS Motherboard P4P800-VM, de ebből hogyan tudhatom meg? Módosította Október 31, 2009 Dadus Ne idézd a közvetlenül előtted szólót (ha az időrendben utolsó hozzászólásra válaszolsz, ne a hozzászólás melleti Válasz gombot használd). /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Úgy hogy rákeresel a típusra, valahol csak találsz vmit. ASUS P4P800VM-S: Socket 478-as mikroATX-es lap, Intel 865G chipkészlettel. FSB 800, max. 4GB DDR MEMÓRIA, AGP slot (8x-os), de 64MB-os integrált videókártyája is van. Intel Pro/1000 hálókártya, 6 csatornás hangkártya, 2 IDE-csatoló, 2 S-ATA, max. 8 USB, nyomtatóport, soros port. Tehát AGP-s kártya kell bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ankazoltan Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Kösz a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts