sony ericsson Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Titanic 2! Írta gasztronauta több éve Szinte hihetetlen, hogy a készítők eddig titokban tudták tartani: a nyáron kerül a mozikba a Titanic 2 ? Jack visszatérése. A sztori ott kezdődik, hogy kutatók a tenger mélyén megtalálják Jack testét jégbe fagyva, tökéletes állapotban. Felszínre hozzák, majd felolvasztják, s csodák csodája, Jack életre kel. Azonban egy idegen világban találja magát, minden megváltozott. Megszökik a laboratóriumból, s Rose keresésére indul, mert egyszerűen képtelen elfogadni, hogy a szerelme halott. Persze a kormány nem hagyhatja, hogy egy múltból visszatért ember szabadon grasszáljon, így kezdetét veszi a vég nélküli hajsza. Természetesen mindez kamu, de ilyen jól kivitelezett kamutrailert, mint ez itt, ritkán látni? http://www.youtube.com/watch?v=nK_Jv4RIzpU érdekes lesz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Nagyon unatkozhatott a gyerek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 de az a slusszpoén, hogy szerintem ez a sony ericsson ezt komolyan is gondolja. Gondolom nem látta azt a rakat filmet, amiből ezt összevágták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony ericsson Posted Október 18, 2009 Author Share Posted Október 18, 2009 sztem nem kamu mert nagyon sok helyen reklámozzák a filmet... Sztem is hülyeség az egész mert naon hihetetlen dolog h vkit hibernálva hozanak fel az óceán mélyérőlxD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Ne beszélj már hülyeséget ember. Ha másnak nem hiszel, olvasd el a kommenteket. Másrészről meg most mondom, hogy egy rakat filmből van összevágva a Kapj el ha tudsztól a Fegyencjáratig. Ne égesd már magad. u.i.:Melyik az a sok oldal, ahol ezt reklámozzák, hogy tudjam, messziről kerüljem el őket? u.i.2:Azért látom az első hsz-t hamar át is javítottad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Október 19, 2009 Share Posted Október 19, 2009 kamu az egész......el mondanám hogy ezt a vidit már láttam már 2 éve...........sőt nézétek már a feltöltés idő pontját..........erre várhatok mert nem jön.........valaki jól szórakozott De am tényleg vannak oldalak ahol reklámozzák. De ott is feltünt az oldal látogatóknak és meg is írták a véleményüket........már ahol lehetett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 8, 2010 Share Posted Május 8, 2010 (edited) Ime a film: http://filmdroid.blog.hu/2010/05/08/keszulj_fel_a_titanic_2_re Módosította Május 12, 2010 hankock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Május 8, 2010 Share Posted Május 8, 2010 Nah,az Asylum.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona00 Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 Már most nem azért, de a Titanic, az nem egy olyan film, amit lehetne folytatni egy ekkora hülyeséggel. Ha van egy katasztrófa-scifi maszlag amit egy hajókatasztrófás keretbe raknak, akkor még annak elmegy egy "felolvad a halott fiú" folytatás. De a Titanicnak? Annak ami kapott egy rakat Oscart nem egy ilyen méltatlan folytatást szánnának. Arról már ne is beszéljünk hogy a Titanic az egy részes és kész. Elsüllyedt a hajó, meghalt szegény Jack, és nem kel fel többet. Ez a téma jobban beillet volna a poén/gumiszoba kategóriába amúgy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Május 12, 2010 Share Posted Május 12, 2010 Ez csak valami hülye vicc... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Május 12, 2010 Share Posted Május 12, 2010 bírom, hogy az első hsz-nél többet nem olvastok el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Május 16, 2010 Share Posted Május 16, 2010 de az a slusszpoén, hogy szerintem ez a sony ericsson ezt komolyan is gondolja. Gondolom nem látta azt a rakat filmet, amiből ezt összevágták. Konkrétan melyik filmekből? (csak úgy érdekel... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Május 16, 2010 Share Posted Május 16, 2010 Pl. tényleg benne van a fegyencjárat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerkapi Posted Június 21, 2010 Share Posted Június 21, 2010 Hát sztem ezt a trailert baromi jól megcsinálta vki XD De ki az aki ezt beveszi?Tényleg nagy kamu az egész...Azoknak adok igazat akik azt mondják h filmekből lett kivágva az egész pl.Kapj el,ha tudsz.Én csak röhögök azokon akik mindezt elhiszik XD Mindenesetre gratula annak,aki ezt megcsinálta,jót mulattam rajta...a másik meg az h volt aki bedőlt neki:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts