p()rTal Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 Sziasztok! Lessz a moziban egy új film, már alig várom hogy milyen lessz. A tréler alapján nagyonnagy lessz, tele humorokkal. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=M-cIjPOJdFM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave55 Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 tegnap meglestem, nagyon nagy "Rule #2: Double tap" xD egyébként a lesz az egy "sz" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 Hatalmas lesz, de én próbálom bevárni a hazai premiert! Nem lesz könnyű, de remélem sikerül, mert mindenképpen moziban akarom megnézni! Ha fele olyan jó zombiparódia lesz, minta Haláli Hullák Hajnala, akkor már imádni fogom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
p()rTal Posted Október 19, 2009 Author Share Posted Október 19, 2009 Jaja én is moziban akarom megnézni, de majd látjuk mi lessz belőle...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Itt egy hír a filmről. Nem készül folytatás a Zombieland-hez? A BitTorrent múlt heti letöltési toplistáján a Zombieland című film szerezte meg az első helyet. Alkotói érthető módon nem örülnek ennek a "sikernek", sőt úgy vélik, az illegális letöltés nagy aránya miatt egyre kevésbé valószínű, hogy a horrorkomédia folytatása valaha is elkészül? ? olvasható a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület hírlevelében. A BitTorrent hétről hétre összeállított letöltési toplistáján a múlt héten a legtöbbet letöltött film - nem feltétlenül megtisztelő címét - a Magyarországon még bemutatás előtt álló Zombieland szerezte meg. A TorrentFreak beszámolója szerint a horrorkomédiát már több mint egymillió alkalommal töltötték le illegálisan az internetezők. A film alkotói érthető módon nem örülnek ennek az eredménynek. A hírre reagáló Rhett Reese, a film egyik forgatókönyvírója szerint az illegális letöltés nagy aránya miatt meglehetősen valószínű, hogy nem készítik el a produkció folytatását. Forrás: 168ora Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 hát én nagy fanja vagyok ezeknek a zombi apokalipszisről szóló horrorfilmeknek és a Zombieland is nagyon tetszett nagyon főleg a vége a legjobb mikor jöb a halom zombi és megy a hentelés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Én láttam a filmet,jókat röhögtem . "406,azt hiszem,hogy te beteg vagy" xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Énis csak letöltve láttam, de annyira tetszett, hogy ha végre adják a városi moziban is, tuti elmegyek rá. Jó lenne, ha tudnák folytatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 Én azt hittem hogy egy nagy baromság lesz de mégis megnéztem és nem is olyan rossz!!! Sok jó poén volt benne!! Lesz 2. rész azt várom már!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Április 17, 2010 Share Posted Április 17, 2010 Szerintem hatalmas egy film! Aki szereti a beteg vígjátékokat, azoknak a figyelmébe ajánlom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Április 18, 2010 Share Posted Április 18, 2010 Én leszedtem már egy ideje, de nem mertem megnézni, azt hittem valami hülyeség... így beletekerve elég érdekes volt. De ha azt mondjátok hogy jó film, akkor lehet ma este megnézzük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Nekem nagyon tetszett, kedvenc filmjeim közé került...ja és várom a 2. részt ui.: Bill Murray 4ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts