Kr@sstheon1y Posted Október 5, 2009 Share Posted Október 5, 2009 Sziasztok! Van egy Ubuntu 9.04-em.Gondoltam egyet. Kipróbálom azt, hogy milyen ha egyszerre fent van a KDE,Gnome,Xfce.Kíváncsi voltam.Így felraktam ezt a kettő "nem gyári" ablakkezelőt.Nagyon rosszul tettem.Azóta valami kegyetlen lassú lett a rendszer.Netezés közben folyamatosan akadozik a böngésző meg néha a menürendszer is. Hogyan tudom letörölni az Xfce-t és a KDE-t mindenestől? (Beleértve az ablakkezelőhöz tartozó alapprogramokat.) Segítségeteket előre köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Október 6, 2009 Share Posted Október 6, 2009 Synaptic-ból, de elvileg fel kéne ajánlania, hogy melyik ablakkezelővel indítsd a rendszert... ez nagyon furcsa, hogy egyszerre a 3-at futtatja (legalábbis ezt vettem ki az írásodból) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 6, 2009 Author Share Posted Október 6, 2009 Hülyén fogalmaztam.Nem egyszerre futtatja a hármat mintha egy mixablakkezelő lenne. Egymás mellett van fent a három és természetesen ki tudom választani, hogy melyiket használjam.Ez mind szép és jó de a rendszer lassú lett mióta felraktam a másik kettőt. KDE és Xfce.A KDE úgy ahogy van egy kaki.A Winfosra hasonlít és önmagában is lassú.Ez nem jön be.Az Xfce-val nincs semmi baj (Pár hete volt Xubuntum is csak nekem jó a sima Ubi is.) csak elég nekem egy ablakkezelő is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Október 6, 2009 Share Posted Október 6, 2009 Értem, nos a KDE-t én szívesen kipróbálnám (majd a 9.10-es kubit felteszem), az xfce meg nem olyan, hogy ronda, de cserébe lassú gépeken is megy? Amúgy, synapticban, ha rákeresel, hogy KDE, vagy a "telepítés/eltávolítás"-nál arra, hogy kubuntu, akkor onnan nem tudod kiszedni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 6, 2009 Author Share Posted Október 6, 2009 A KDE-t hanyagolnám.Igaz sok jó gyári program van benne de a többi ablakkezelőhöz képest tetű lassú.Ráadásul az újabb KDE kegyetlenül hasonlít a Windowshoz ami nálam alapból elrúgja a pöttyöst. Majd holnap kipróbálom a Synapticos megoldást. Az Xfce meg nagyon kis gépigényű de szép, praktikus és kiválóan használható.Természetesen Xfce-n lehet a legjobb eredményt elérni régi gépeken. (Ha érdeklődsz iránta akkor Xubuntu-ra keress rá.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Megnéztem az Xfce-t, majd kipróbálom valami öreg P1-es gépen, mit produkál Amúgy sikerült megoldani a problémádat? Hmm... azt mondod a KDE a leglassabb... fene, pedig sokan azt mondták, hogy nagyon gyors, gördülékeny, és szép. Na de majd teszek vele azért egy próbát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 15, 2009 Author Share Posted Október 15, 2009 Nem sikerült.Inkább újrarakom az egészet.Úgyis mindjárt itt az új Ubi. A KDE valóban jól néz ki de tapasztalataim alapján rohadt lassú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted Október 21, 2009 Share Posted Október 21, 2009 Én is újra fogom rakni mindenképp, ha kijön egy új OS szeretek tiszta lappal indítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts